Ella och Miro fick pris vid IFK:s Stjärnkväll

Den 18 mars 2017, på årsdagen av ÖFF:s "födelse" uppvaktade många föreningar, kommuner och regionen förbundet. IFK Norrköping valde vid det tillfället att skänka två stycken priser som skulle gå till två yngre och lovande ledare i Östergötland, ett pris till en ung kvinna och ett pris till en ung man.

Vid IFK:s Stjärnkväll den 11 november var det dags att dela ut priserna av ÖFF:s ordförande Sven-Inge Arnell och IFK:s styrelserepresentant Håkan Wetell.

Priserna tilldelades Ella Karlsson, Linköping och Miro Hristov, Norrköping.

I den stora floran av utmärkta yngre ledare i distriktet valde ÖFF att välja ut två mycket värdiga pristagare.

Ella och Miro tillhör den unga generationens nya ledare som satsar tid, engagemang och hela sitt hjärta i verksamheter som inte bara omfattar fotbollen utan också i hög grad handlar om samhällets insatser för barn, ungdomar och vuxna i utsatta bostadsområden.

Grattis säger vi på ÖFF med förhoppningar om ett långt och givande samarbete i framtiden!

Presentation :
Miro Samet Hristov
29 år, bor i Norrköping
Ordförande i Hageby IF
Ungdomstränare i IFK Norrköping FK
Fritidssamordnare i Norrköpings Kommun
Deltagare i SvFF:s pilotprogram för ledare med fokus på lärande och utveckling.

Motivering:
"Har ett stort hjärta och engagemang för fotboll och föreningsverksamhet Miro har också varit med och startat upp och organiserat NAFFI under sin studenttid, han är både fotbollstränare/-ledare (IFK) samt organisationsledare (Hageby IF).
Han är duktig på att entusiasmera spelare och ledare i sin omgivning och att organisera (leda) en förenings inre arbete. Miro är en mycket god förebild som föreningsledare för alla barn och ungdomar han har kontakt med. Som ledare ser han alla och har en otrolig social förmåga, vilket gör att alla i hans omgivning känner sig inkluderade och uppskattade."

Presentation :
Ella Karlsson
26 år, bor i Linköping
Ordförande i BK Tinnis
Ungdomstränare i flickprojekt i samarbete med BK Tinnis
och KFUM Linköping.

Motivering:
"Med ett engagemang för ett mer inkluderande föreningsliv, där ännu fler kan vara med och spela fotboll tillsammans oavsett bakgrund och förutsättningar, har Ella genom Futebol da Forcas, KFUM Linköping och BK Tinnis skapat möjlighet för fler tjejer att börja spela fotboll. Öppna träningar har varit nyckeln för Ella och hennes kollegor både i Göteborg och Linköping. Att bygga relationer och förtroende för spelare men också för deras anhöriga har varit avgörande för att få tjejerna till fotbollsplanen. Ella bidrar med ett nytänkande och mod som ung ledare som ger fotbollen i Östergötland en ny dimension"

Östergötlands Fotbollförbund

Sven-Inge Arnell
ordförande