Inbjudan till en jubileumsmatch

Lördag den 17 juni kl 16.00 välkomnas Östers IF till Kopparvallen och till en riktigt klassisk fotbollskamp. Eftersom ÅFF firar 110-årsjubileum i år vill man göra just den här dagen till en av årets roligaste - tillsammans med er förening.

Det är fri entré till matchen och det blir festligheter för allmänheten hela dagen på Kopparvallen, men för att komma in på området behöver man ändå en biljett.

ÅFF önskar såklart en så välfylld arena som möjligt - och vill skapa ett riktigt grymt tryck på läktarna när matchen väl sätter igång. Därför vill vi man från ÅFF:s sida bjuda in just Er förening, och för att man lättast ska kunna administrera biljettåtgången tänker man att ni inom föreningen samlar in antalet fotbollssugna och hör av er till undertecknad, så skickar dem önskvärt antal biljetter till er för vidare distribution internt. Först till kvarn gäller!

Mer detaljerad jubileumsinfo kommer finnas på ÅFF:s hemsida och i deras sociala medie-kanaler när det närmar sig matchdag. Här finner Ni inbjudan.

Varmt välkomna till anrika Åtvidabergs FF!

Kontakta mig för mer info.

Inca Ingmarsson
Evenemangsansvarig

0736-46 47 34

inca@atvidabergsff.se