Hundra år av glädje och en dag att minnas!

Östergötlands Fotbollförbund vill tacka alla föreningar, företag, samarbetspartners, kommuner och Region Östergötland, Länsstyrelsen, ÖIF, andra förbund, Svenska Fotbollförbundet, RF med flera för den fantastiska uppvaktning vi fick på 100-årsdagen av vår tillblivelse, när vi firade östgötafotbollen lördagen den 18 mars 2017

Hundra år tidigare, exakt på dagen, bildades ÖFF. Vi firar hela året och gör det under parallellen 100 år av glädje.

Den start vi fått på nästa århundrade ger oss framtidstro och gåvorna från från vårt jubileum kan bidra till att säkra att vi kan jobba med vårt projekt "Föreningscoachen" även 2018. Tack så mycket! Det betyder otroligt mycket för oss inom östgötafotbollen och vi ska göra allt för att bidra till att föreningslivet stärks ute i kommunerna!

Tack också till Norrköpings kommun som öppnade upp Rådhuset för vår mottagning!

Kanske kan vi nu också starta upp vårt framtidsarbete och ytterligare tydliggöra vad som är framgångsfaktorer för att östgötafotbollen ska stärkas inför framtiden! Kan vi göra det i samverkan med alla goda krafter som var på plats under lördagen, tror jag att vi har goda chanser att möta de faktiska utmaningar vi möter inför framtiden. Vi ser fram emot hela det här fotbollsåret men vill också spana på hur vi ska ta oss fram emot nästa stora jubileum om 25, 50 eller 100 år.

Ett särskilt tack till jubileumsgruppen med "generalen" Kjell Augustsson i spetsen för den fantastisk roliga festen och allt annat som redan är gjort och som är planerat för den närmaste tiden.

Sven-Inge Arnell
Ordförande ÖFF