Fira Östgötafotbollens 100 år

Som bekant firar Östergötlands Fotbollförbund 100 år den 18 mars. Det är då på dagen 100 år sedan förbundet bildades. Inbjudan till jubileumsdagen har alla föreningar fått och det skulle glädja oss mycket om vi gemensamt kunde manifestera firandet av Östgötafotbollens 100 år. OSA 14 mars.

Vi har nu senarelagt anmälan till den 14 mars, så att alla ska hinna komma med!

Inbjudan, se bifogad LÄNK.

Eftersom inbjudan bara sänts till respektive förenings officiella adress vill vi med detta mail sprida ytterligare kännedom om vår jubileumsdag. Egentligen är ju föreningarna lite av hedersgäster eftersom det är föreningarna som tillsammans bildat och bildar Östergötlands Fotbollförbund.

Ni får anmäla valfritt antal deltagare till jubileumsgalan. Ta gärna chansen att bjuda med några av de eldsjälar som är så viktiga för er förening. Eller bjud med någon viktig sponsor eller samarbetspartner. Kort sagt – se det som en möjlighet att erbjuda några en riktigt trivsam festkväll med god mat och högklassig underhållning.

Festligheterna börjar redan klockan 15.00 i Rådhuset, Norrköping. Då kommer ett antal mottagare av ÖFF:s högsta utmärkelse att uppmärksammas. Det är då också fritt för dem/de som mera officiellt vill uppvakta. De som så önskar är självklart välkomna att vara med även under den här delen.

Mycket välkomna att fira Östgötafotbollens 100 år!

ÖSTERGÖTLANDS FOTBOLLFÖRBUND
Kjell Augustsson
Jubileumsansvarig