Fotbollsligan 2022

Efter pandemin har vissa föreningar och lag förlorat spelare och tvingas lägga ner eller pausa sin verksamhet. En perfekt uppstart för att få igång verksamhet igen och vinna tillbaka spelare är Fotbollsligan. I Fotbollsligan är det enklare och billigare att deltaga. Föreningar som anmäler sig till Fotbollsligan 2022 erbjuds gratis deltagande samt möjlighet till återstartsstöd. Missa inte chansen att få liv i lag som blivit drabbade under pandemin!

Fotbollsligan är ett nytt tävlingskoncept som spelas i 7 mot 7 form inom svensk fotboll som 2022 erbjuds både för seniorer och ungdomar i länet!

Samla ihop kompisgänget eller anmäl föreningens lag till Fotbollsligan! Spelarna behöver inte vara medlem i den förening de representerar och det är fritt fram att nyrekrytera och återrekrytera spelare till Fotbollsligan!

Anmäl föreningslaget eller kompisgänget senast den 10 april!