Seriestart senior 2021

Det är väl knappast någon överraskning för er att vi tyvärr inte tillåts dra igång våra serier enligt uppgjord plan. Just idag vet vi inte när vi tillåts dra igång. Vi kan bara ha tålamod, hålla tummarna och invänta besked.

 • Vi är nu inne i vecka 14 och serierna var tänkta att starta nästa vecka, vecka 15 (med ett fåtal matcher inplanerade även under innevarande vecka)
 • Vi skjuter nu upp alla matcher under vecka 14 och vecka 15
 • I inledningen av nästa vecka (vecka 15) skjuter vi även upp matcherna som var inplanerade under vecka 16 och 17, om vi då inte fått klartecken att dra igång
 • I inledningen av vecka 16 skjuter vi även upp matcherna som finns inplanerade under vecka 18 o s v
 • Skulle vi få tillstånd att, med kort varsel, dra igång så häver vi självklart uppskjutningen av matcherna och snurrar igång så fort vi tillåts det.
  Detta kommer då att kunna ske utan att ni ges möjlighet till att spela några träningsmatcher innan första seriematchen

 

 • OBS! Matcherna är i detta skede inte inställda, utan bara uppskjutna.
  Detta då vi hoppas och tror att vi snart kan ges tillstånd att dra igång och att vi då kommer försöka finna nya speldatum för de uppskjutna matcherna.
  Så fort tillåtelse till spel finns så kommer vi omgående att ”ställa om” och göra klart för seriestart.

Har vi inte erhållit tillstånd att snurra igång vår verksamhet i mitten av maj så kommer det att bli svårt att få till spel enligt ursprungsplanen och vi riskerar då sannolikt att vi även denna säsong kommer att tvingas spela enbart enkelserier.
Vi hoppas självklart att slippa de begränsningarna, men kan inte göra något för att påverka nuvarande situation.
Vänligen hjälp till att minska smittspridningen genom att följa alla föreskrifter från vår regering och ansvariga myndigheter!

 

 

Tack för er förståelse och för ert förnämliga tålamod!