ÖFF Pantkamp slutspurt - extra biljetter

Ett fantastiskt fotbollsår går mot sitt slut. För att fira det kör vi "ÖFF PANTKAMP - SLUTSPURT". Nu väntar storhelger och mycket pant kommer finnas i stugorna. Tävlingens pris är inte bara panten i sig utan fem biljetter till vårens landskampsresa. Registera föreningen och få en extra vinstchans genom "ÖFF PANTKAMP SLUTSPURT" under december och januari.

Bilden är hämtad från vinnarresan i ÖFF Pantkampen 2017

Nu kan ni som förening och lag använda högtiderna till att dra igång en pantkampanj för ekonomin, engagemanget och miljön! Ni kan dessutom vinna en häftig fotbollsupplevelse.

ÖFF PANTKAMPEN SLUTSPURT är en egen tävling inom Pantkampen där den pant ni samlar in under december och januari läggs ihop och ger en vinstchans utöver ordinarie ÖFF Pantkamp*. Alla föreningar har alltså möjligheten att vinna oavsett placering i ÖFF Pantkampen 2018!

Anmäl er kostnadsfritt

Anmäl er som förening via www.pantamera.nu/tjanamera, och kom ihåg att ange "ÖFF" i kommentarrutan för deltagande i tävling. Utöver att ni deltar i tävlingen så får föreningen 200kr för varje säck som lämnas in.

*Ordinarie ÖFF Pantkamp fortsätter som vanligt och den tävlingen pågår till den 31 december 2018.

Läs här om panttips och annan nyttig information.

PS: Vi återkommer under januari med vilken landskamp som vinnarna av ÖFF Pantkampen åker till. Vi utlovar en häftig fotbollsfest!

STÄLLNINGEN I ÖFF PANTKAMPEN 2018

FÖRENINGANTAL SÄCK ANTAL- ANTAL ARTIKLAR
Torstorps IF  223 antal säckar - 46 750 antal artiklar
Sonstorps Idrottsklubb 198 antal säckar - 46 300 antal artiklar
Grytgöls IK 153 antal säckar - 35 150 antal artiklar
Hannäs IF 138 antal säckar - 30 300 antal artiklar
Örtomta GOIS F04-06  132 antal säckar - 25 300 antal artiklar

Ställningen baseras på statistik från den 15 november