Insamlingskampanj för flickfotboll

I samband med fotbolls-VM i Frankrike i sommar startar ICA en insamling till Svenska Fotbollförbundets initiativ Alla är olika – olika är bra.

ÖFF F02 till final i Cup Kommunal

Förra året vann våra duktiga tjejer i F01 SM För distriktslag. Även detta år har ÖFF gått till final. F02-laget var den 30 maj och spelade en svår semifinal borta mot Göteborgs FF. Det blev seger med 3-1 efter att My Cato och Ida Andersson gjort mål (samt ett självmål av Göteborg). Nu väntar Stockholm i finalen den 26 juni klockan 19.15. Finalen spelas på Halmstad Arena.

Sök stimulansbidrag för motionsfotboll

Motionsfotboll passar alla oavsett ålder, fotbollserfarenhet eller fysisk form.Fokus ligger på att förbättra sammanhållningen och hälsan på ett roligt och socialt sätt.Riksidrottsförbundet (RF) betonar att vi bedriver idrott i föreningar för att ha roligt, må bra och utvecklas under hela livet.

Utmaningen 2019

Vi har beslutat att man när som helst under säsongen kan anmäla sig till Utmaningen, vilket också gäller för ungdomsfotbollens motsvarighet d v s Play For Fun.
Utmaningen innebär en möjlighet för föreningar att spela några extra matcher (utöver de man har i ordinarie serie- och cupspel) och avser Seniorlag. Kanske har ni gott om spelare och vill ge dessa någon möjlighet att spela ytterligare match(er), kanske vill ni ha kul med ledarna/föräldrarna i klubben och bilda ett lag tillsammans och spela match(er) ihop, kanske har ni annan tanke om att det vore kul att ha ett lag till som spelar boll när ni själva vill.

Mediesatsning inom Östgötafotbollen

Östgötafotbollen har alltid engagerat många människor och med dagens medieutveckling ges förutsättningar att följa fotbollen på ett helt annat sätt än tidigare. ÖFF är glada att kunna presentera två nya moderna samarbeten tillsammans med Öst Media och FanCloud. Det tillsammans med svensk fotbolls nya app "Min Fotboll" kommer att ta intresset till en ny nivå och ge en mängd möjligheter att följa fotbollen på alla nivåer.

ÖFF och Holmen satsar på utveckling

Östergötlands Fotbollförbund (ÖFF) och Holmen Paper kan se tillbaka på ett långvarigt samarbete och möts i det gemensamma intresset att utveckla Östgötafotbollen. I rollen som officiell utvecklingspartner bidrar Holmen till att stärka förutsättningarna för att ÖFF och föreningarna kan arbeta med fotbollsutveckling tillsammans.

Östgötaläger 2019

Missa inte chansen att nu anmäla er till sommarens häftigaste upplevelse.
Börja sommarlovet med fotboll tillsmanns med spelare från hela Östergötland.

  • CENTRALT – ALLA LÄGER ARRANGERAS I LINKÖPING
  • BRA BOENDE: ANDERS LJUNGSTEDTS GYMNASIUM
  • HÖGSTA KVALITET- PLANER OCH INSTRUKTÖRER
  • PERSONLIG UTVECKLING – RESPEKT I FOTBOLL
  • TILLSAMMANS – KILLAR OCH TJEJER PÅ SAMMA LÄGER
  • FÖREBILDER – HÄFTIGA MÖTEN MED KOMPISAR & STJÄRNOR
  • PARAFOTBOLL – NY MEDLEM I FOTBOLLSFAMILJEN
  • DOMARE – UTBILDNING OCH TEORI OM DOMARENS ROLL

Krokeks IF går in i Diplomerad Förening

Diplomerad Förening är svensk fotbolls stora satsning för att ge föreningar stöd i sitt utvecklingsarbete. Nyligen tog Krokeks IF beslutet att gå med i Diplomerad Förening för att fortsätta sin föreningsutvecklingsresa.

Välutbildade planskötare inför säsongen

Den 28 mars arrangerade Östergötlands Fotbollförbund i samarbete med Indigrow och SISU Idrottsutbildarna en utbildning i skötsel av naturgräs inför säsongstarten. 20 planskötare från 13 klubbar deltog i utbildning som ägde rum på natursköna Hellgrenshagen hos Malmslätts AIK.

Dags för slutspel i seniorcuperna

Nu är det dags för slutspel i Danske Bank Herr- och Damcup 2019. Ni finner enligt nedan lottning och spelordning gällande slutspelet för respektiv cup.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter