Utmaningen 2019

Vi har beslutat att man när som helst under säsongen kan anmäla sig till Utmaningen, vilket också gäller för ungdomsfotbollens motsvarighet d v s Play For Fun.
Utmaningen innebär en möjlighet för föreningar att spela några extra matcher (utöver de man har i ordinarie serie- och cupspel) och avser Seniorlag. Kanske har ni gott om spelare och vill ge dessa någon möjlighet att spela ytterligare match(er), kanske vill ni ha kul med ledarna/föräldrarna i klubben och bilda ett lag tillsammans och spela match(er) ihop, kanske har ni annan tanke om att det vore kul att ha ett lag till som spelar boll när ni själva vill.

Vi ställer inga som helst krav på hur ert lag är sammansatt. Det enda kravet på de medverkande är att de innehar medlemskap i någon fotbollsförening i Östergötland.
Ni väljer själva hur många matcher ni vill spela.

Förutsättningar

Lag som deltar i Utmaningen har även möjlighet att låna in spelare från annan förening.
Kravet för att låna spelare från annan förening är att:
a) spelaren är medlem i någon fotbollsförening
b) spelarens moderförening godkänner utlåningen
Kostnad: Ingen avgift tas ut (= helt GRATIS att deltaga!), innebärande att spelarna bör ha personlig försäkring (ex hemförsäkring).
Hemmalaget bekostar domare och planhyra.

Ytterligare information skickas ut efter anmälningstidens utgång – eller se bifogad fil.

Hittills anmälda lag är:

  • Borens IK (herrlag)
  • FK Elit (herr)
  • Hageby IF (herr)
  • Igelfors IF (damlag)
  • Åby IF (herr)

Om något av lagen önskar spela match innan anmälningstidens utgång så är detta självklart okej.
Glöm, i så fall, inte att meddela oss matchen (via detta elektroniska dokument): http://ostergotland.svenskfotboll.se/tavlingsfragor/elektroniska-tavlingsformular/match-i-offs-tavling-utmaningen/

Sista dag för anmälan är alltså den 15 maj.

Anmälan gör ni här: http://ostergotland.svenskfotboll.se/tavlingsfragor/elektroniska-tavlingsformular/anmalan-av-lag-till-offs-utmaningen/

Välkomna!