Anmälda till 2019 års seriespel (senior)

Här nedan kan ni se de anmälda seniorlagen till 2019 års seriespel i Östergötland
A-lag herrar samt A- o B-lag för damer har 10 JANUARI som sista anmälningsdag.

Herrarnas UTVECKLINGSLAG (B- och C-lag)
har sista anmälningsdag den 10 FEBRUARI.

Listan uppdateras löpande fram till den 11 januari (Herrar A-lag och Damer A- och B-lag)
samt t o m den 11 februari (avseende herrarnas B- och C-lag (Utvecklingslag)

Serienivå och anmälda lag

Antal lag

Herr Division 4

Totalt: 24 lag (24)

Borens IK, Borensbergs IF FK, Boxholms IF, Bråvalla IK, Dagsbergs IF, BK Derby, IK Derik, Grebo IK, Hagahöjdens BK, Hemgårdarnas BK United, BK Hird, Hjulsbro IK, Knäppingsborg BK, Linghems SK, BK Ljungsbro, Malmslätts AIK, IFK Motala FK, Norrköpings IF Bosna, Rimforsa IF, AC Studenterna, Söderköpings IK, Vadstena GIF, Västra Husby IF, Åby IF

Herr Division 5

Totalt: 36 lag (36)

Azech SF, Björsäters SK, Brokinds IF, Calcio Amore FC, Chile Unido IF, FF Jaguar, BK Kenty, Kisa BK, Kristbergs IF, Krokeks IF, Ledbergs IF, LiU AIF FK, Lotorps IF, LSW IF, Malmens FF, Mantorps FF, Mjölby Södra IF, Norrköpings Akademiska FF, Norrköpings FF, Ringarums IF, Saltängens BK, Skeninge IK, Sonstorps IK, Stegeborgs IF, Stjärnorps SK, Sturefors IF, FC Super Lambo, Svärtinge SK, Tallboda IF, Valdemarsviks IF, IFK Wreta Kloster, Vånga IF, Örtomta GoIS, Österstads IF, Östra Ryds IF, IK Östria Lambohov

Herr Division 6

Totalt: 29 lag

Bjärka-Säby GoIF, FK Elit, Finspångs FK, Fornåsa IF, Fågelsta AIF, Grytgöls IK, Gusums IF, Hageby IF, Hägerstads IF, Kimstad GoIF, Kuddby IF, Kättinge IF, Loddby IF, Medevi IF, Mjölby Turabdin FC, Norsholms IF, Reijmyre IF, Slätmons BK, Strålsnäs FF, Syrianska IF, KFUM Trix, Vallerstads IF, Väderstads IK, Västerlösa GoIF, Västra Harg IF, Yezidiska Ideella KF, BK Zeros, Ödeshögs IK, IK Österviking

Dam Division 3

Totalt: 10 lag (10)

Lindö FF B, Linköping Kenty DFF B, LiU AIF FK, Lotorps IF, Motala AIF FK, Smedby AIS B, AC Studenterna, Svärtinge SK B, Tallboda/Linghem B, BK Tinnis B

Dam Division 4

Totalt: 28 lag

Borensbergs IF FK, Boxholms IF, Dagsberg/Bråvalla, BK Derby, Ekängens IF, Eneby BK B, LBK Gottfridsberg, Hjulsbro IK, Kimstad GoIF, Kuddby IF, Linköping Kenty DFF C, Lotorps IF B, Malmens FF, Malmslätt/Wreta/Ljungsbro, Mantorps FF, Mjölby FC B, Rimforsa IF, Rimforsa IF B, Ringarums IF, Skärblacka IF, Tjällmo IF, Vadstena GIF, IK Waria, BK Zeros, Åby IF, Åtvidabergs FF, Ödeshögs IK, IK Östria Lambohov

Dam 7-manna

Totalt: 1 lag

Igelfors IF

Herr 7-manna

Totalt: 0 lag
Utvecklingslag Herrar
OBS! Här nedan kan ni endast se att laget är anmält.
Att anmält lag har önskemål att spela i annan serienivå än där laget "hör hemma" anges inte här.
ÖFF:s TK kommer vid möte den 11/2 att hantera dessa lags önskemål.

Utveckling Elit (max 10 lag)
Borens IK, Dagsbergs IF, Eneby BK, Grebo IK, Hjulsbro IK, Malmslätts AIK, Torstorps IF, Värmbols FC
---
Utveckling nivå 1 (max 20 lag)
Borensbergs IF FK, Boxholms IF, BK Hird, Kuddby IF, Malmens FF, Mantorps FF, IFK Motala FK, Rimforsa IF, Saltängens BK, Söderköpings IK, Vadstena GIF, Vånga IF
---
Utveckling nivå 2
Assyriska IF, Azech SF, Borens IK C, Boxholms IF C, BK Derby, Finspångs FK, Fornåsa IF, Fågelsta AIF, Grytgöls IK, Hägerstads IF, Kisa BK, Linghem/Örtomta, BK Ljungsbro, Mantorps FF C, Mjölby AI/Mjölby Södra, Mjölby Södra/Mjölby AI, IFK Motala FK C, Norrköpings FF/Norsholm, Reijmyre IF, Ringarum/Stegeborg, Skeninge IK, Skärblacka IF, Sonstorps IK, Valdemarsviks IF, IFK Wreta Kloster, Västra Husby IF, Åtvidabergs FF, IK Österviking, Östra Ryds IF

Östergötlands Fotbollförbund
Tävlingskommittén

Tjonne Andersson
Tävlingskonsulent
E-post: tjonne.andersson@osterg.rf.se