ÖFF är stolta över att ha följande företag samarbetspartners

HUVUDPARTNERS

Länsförsäkringar är officiell partner till Respekt i Fotboll.

PARTNERS

Danske Bank
Danske Bank är huvudsponsor för Östgötacupen.

Holmen
Holmen är officiell utvecklingspartner. Här kan du läsa mer om samarbetet.

Medius
Medius är projektpartner till Distriktslagsverksamheten.

Pantamera
Returpack/Pantamera är projektpartner kring pant och partner för ÖFF Pantkampen.

ÖstMedia
ÖstMedia är officiell mediepartner och inom digital kommunikation.

OFFICIELLA LEVERANTÖRER

Indigrow
Indigrow är officiell leverantör av gödselprodukter och planskötselutbildningar.

Intersport
Intersport är officiell leverantör av utrustning och kläder.

Norrköpings Tryckerier
Norrköpings Tryckerier är officiell leverantör av trycksaker.

Skånefrö
Skånefrö är officiell leverantör av frö- och utsädesprodukter för grönytor.

Trafik & Fritid
Trafik & Fritid är officiell leverantör av produkter för skötsel och underhåll av idrottsplatser och fotbollsplaner.

Diplom för jämställd sponsring

Länsförsäkringar Östgöta är sedan länge samarbetspartner till Östergötlands Fotbollförbund och många fotbollsföreningar kring Respekt i Fotboll. Nu har företaget nått silvernivå i sitt arbete med jämställd sponsring och skickar en passning till andra företag att följa med. För föreningar innebär det många möjligheter att hänga med i utvecklingen.

Pantmatchen 2020 är igång

Nu har Östergötlands Fotbollförbund och Pantamera sparkat igång en ny upplaga av en Pantmatchen. Pantinsamlingstävlingen har ett nytt namn, men samma möjligheter för föreningar att göra en miljöinsats, vinna platser på en landskampsresa och inte minst få ett rejält tillskott till klubbkassan! Anmäl föreningen redan idag! Läs mer om Pantmatchen

Ny namnsponsor för Östgötacupen

Östgötacupen har en lång tradition som sträcker sig tillbaka till 1900-talet. Inför 2020 års upplaga går LågenergiHus in som ny namnsponsor för cupen utifrån ett stort engagemang för Östgötafotbollen.

Mediesatsning inom Östgötafotbollen

Östgötafotbollen har alltid engagerat många människor och med dagens medieutveckling ges förutsättningar att följa fotbollen på ett helt annat sätt än tidigare. ÖFF är glada att kunna presentera två nya moderna samarbeten tillsammans med Öst Media och FanCloud. Det tillsammans med svensk fotbolls nya app "Min Fotboll" kommer att ta intresset till en ny nivå och ge en mängd möjligheter att följa fotbollen på alla nivåer.

ÖFF och Holmen satsar på utveckling

Östergötlands Fotbollförbund (ÖFF) och Holmen Paper kan se tillbaka på ett långvarigt samarbete och möts i det gemensamma intresset att utveckla Östgötafotbollen. I rollen som officiell utvecklingspartner bidrar Holmen till att stärka förutsättningarna för att ÖFF och föreningarna kan arbeta med fotbollsutveckling tillsammans.

Välutbildade planskötare inför säsongen

Den 28 mars arrangerade Östergötlands Fotbollförbund i samarbete med Indigrow och SISU Idrottsutbildarna en utbildning i skötsel av naturgräs inför säsongstarten. 20 planskötare från 13 klubbar deltog i utbildning som ägde rum på natursköna Hellgrenshagen hos Malmslätts AIK.

Sex skötselråd för naturgräsplaner

Fotbollssäsongen står för dörren och vår samarbetspartner Indigrow har tagit fram sex enkla tips angående skötsel av naturgräsplaner inför säsongsstarten. Missa inte heller naturgräsutbildningen den 28 mars där teori blandas med praktik för att få till perfekta planer.

Borens IK är Årets BoU-förening 2018

Det finns väldigt många fotbollsföreningar i Östergötland som erbjuder en bra verksamhet för barn och unga. Borens IK är ett exempel som Östergötlands Fotbollförbunds Föreningskommitté har utsett till Årets Barn och Ungdomsförening 2018.

Planskötarutbildning 28 mars

Östergötlands Fotbollförbund bjuder tillsammans med Indigrow, Skånefrö, Trafik & Fritid och SISU Idrottsutbildarna in till fristående fortbildning för planskötare av naturgräsplaner. Utbildningen genomförs hos Malmslätts AIK den 28 mars.

Sonstorps IK vann ÖFF:s Pantkamp 2018

När alla burkar och flaskor var räknade visade det sig att Sonstorps IK stod som slutsegrare i ÖFF Pantkamp 2018 med över 57 000 insamlade artiklar. Nu väntar en rolig landskampsresa till Friends Arena och matchen Sverige – Rumänien den 23 mars i EM-kvalet. Tack alla deltagande föreningar för en stark pantinsats.

ÖFF Pantkamp slutspurt - extra biljetter

Ett fantastiskt fotbollsår går mot sitt slut. För att fira det kör vi "ÖFF PANTKAMP - SLUTSPURT". Nu väntar storhelger och mycket pant kommer finnas i stugorna. Tävlingens pris är inte bara panten i sig utan fem biljetter till vårens landskampsresa. Registera föreningen och få en extra vinstchans genom "ÖFF PANTKAMP SLUTSPURT" under december och januari.

Planskötareutbildning - tema övervintring

ÖFF har ordnat en utbildning för ett dussintal planskötare inför vinterskötseln i Malmslätt AIK:s klubblokal den 26 oktober. Ledare för programmet var Håkan Eriksson och Daniel Pantzar från ÖFF:s samarbetspartner Indigrow AB.

Skötselråd av gräsplaner inför vintern

Här följer sex enkla tips till fotbollsplanskötarna inför kommande vinter. Det är en enkel checklista för att se till att man ligger väl till inför kommande säsong.

Holmen ny utvecklingspartner

Östergötlands Fotbollförbund arbetar numera inom barn- och ungdomsfotbollen efter modellen "Spelarutbildning – en helhet". Holmen Paper, som varit en samarbetspartner till förbundet under många år, går nu in som officiell utvecklingspartner för att stötta den positiva fotbollsutvecklingen inom Östgötafotbollen.

Höstnyheter från Ravelli

Fotbollen har startat igång efter en underbar sommar. Vår samarbetspartner Ravelli har ett antal nyheter inför hösten. Dessutom kan man få besök av bröderna Ravelli vid start av en säljomgång.

Nya utbildningar i RIF

ÖFF har under många år arbetat med Respekt i Fotboll (RIF). Nu har förbundet tagit fram utbildningsmaterial för RIF riktat till ledare, föräldrar och spelare. Utbildare är Kent Hellström med lång erfarenhet av fotbollsutveckling.

Missa inte VM-panten

Vilken sommar med sol, värme och alla fantastiska fotbollsfester! Dessutom gynnar landslagets framgångar i VM alla föreningar och lag som samlar in pant. Läs även den aktuella ställningen i ÖFF Pantkamp där vinnaren samlat in över 23 000.

Succétävlingen är tillbaka!

Östergötlands Fotbollförbund genomför i samarbete med Pantamera en panttävling med pantpengar och landskampsbiljetter i potten. Förra året samlade fotbollsföreningar i Östergötland in över 250 000 burkar och flaskor. Nu sparkar vi igång ÖFF:s Pantkamp igen!

Nytt samarbete med Svenskalag.se

Östergötlands Fotbollförbund och Svenskalag.se har inlett ett samarbete för att förbättra förutsättningarna för Östergötlands fotbollsföreningar. Samarbetet går ut på att förenkla föreningarnas administration genom att tillsammans informera och ge tips om de digitala verktyg som finns i Svenskalag.se och IdrottOnline.

Nyheter från Ravelli

Här kommer en hälsning från vår samarbetspartner Ravelli. Läs om alla nyheter och den nya katalogen fylld av produkter som kan hjälpa föreningar att tjäna pengar.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter