Missa inte Kick-Off Plus 10 000

Den 21 nov är det Kick-Off för Plus 10 000. Östergötlands Fotbollförbund bjuder in alla föreningar till en inspirationskväll med fokus på att få fler tjejer och kvinnor som ledare inom fotbollen. Kvällens leds av näringslivs- och jämställdhetsprofilen Johanna Palmér. Anmäl din förening redan nu!

Inspirerande berättelser från förebilder blandas med workshops kring hur vi aktivt kan arbeta på förbundet och i föreningar för att nå målet med Plus 10 000 – det vill säga få in 10 000 fler kvinnliga ledare inom fotbollen fram till år 2022. Nedbrutet i Östergötland blir det 500 fler ledare.

Det blir en inflygning i ämnet fotboll och jämställdhet, gruppdiskussioner om konkreta förslag samt en paneldiskussion och hur vi tar nästa steg. Här finns Inbjudan som pdf

I panelen - som leds av moderatorn Johanna Palmér, tidigare vd för Östsvenska Handelskammaren och jämställdhetsdebattören - ingår:
Sahar Kahlili, verksamhetsledare för Bollihop och lång erfarenhet av att vara ung ledare i KFUM Linköping.
Maria Hagström, tidigare elitspelare och klubbdirektör för Linköpings FC och idag ledare för distriktslag och inom barn och ungdomsfotbollen.
Olle Wetterhall, ung ledare och juniortränare för tjejer inom Borens IK
Marie Tomicic, vd för OLIKA som gett ut bokserien "Fotbollsstjärnor" med böcker och "Kosse", Nilla Fischer, Charlotte Rohlin och Martha, m.fl.

Värd för kvällen är ÖFF:s Föreningskommitté, Fotbollskommitté och Domarkommitté samt Linköpings FC som hälsar er välkommen till sin hemmaarena.

Information

Datum: Torsdag 21 november
Tid: 18:00-21:00
Var: VIP-lokalen, Linköping Arena
Kostnad: Kostnadsfritt
Förtäring: Det bjuds på fika med macka.
Målgrupp: Alla med intresse för att få in fler kvinnor och tjejer som ledare inom fotbollen är välkomna! För att inte fastna i fotbollens traditionella strukturer ser vi gärna att det kommer representation av både kvinnor och män från er förening. Det ger en bättre dynamik i arbetet helt enkelt.

Anmälan: Senast den 20 november kl 12.00 till Carro Phalén via mejl, Carro.Phalen@idrottostergotland.se

Varmt välkomna till en spännande kväll!