ÖSTGÖTAFOTBOLLEN FYLLER 100 ÅR
Den 18 mars 1917 bildades Östergötlands Fotbollförbund i Norrköping. Hundra år senare ska Östgötafotbollen firas och hyllas under hela 2017. Det är inte förbundet i sig som står i centrum utan alla spelare, ledare, eldsjälar, lag och föreningar som gjort fotbollen till det är i Östergötland. ÖFF vill genomföra jubileet över hela länet ihop med föreningar, kommuner, näringslivet och andra intressenter. Redan nu pågår förberedelser bakom kulisserna som det inom kort går att läsa mer om.
Välkomna att vara med och fira Ösgötafotbollen 100 år under 2017!

KONTAKT
Har du idéer, förslag eller inspel kring jubileet, kontakta:
Jubileumsgeneralen: Kjell Augustsson, på kjell.augustsson@osterg.rf.se
Jubileumskoordinator: Andreas Green, på andreas.green@osterg.rf.se
Kanslichefen: Thomas Kölnäs, på thomas.kolnas@osterg.rf.se

FRAMTIDSMÖTEN - Föreningens överlevnad

Inom ramen för projektet "Föreningscoachen" bjuds föreningarnas styrelser in till tre strategimöten i länet; den 8:e, 11:e och 15 maj. Under temat "Föreningens "överlevnad" tas konkreta förslag, idéer och koncept fram för att stärka förutsättningarna för framtidens verksamhet.

Välbesökt fotbollscafé i Åtvidaberg

Samtalsledaren Bosse Ohlsson var i sitt esse när han fick presentera ett antal gamla ÅFF-profiler på ÖIHS och ÖFF:s fotbollscafé i Åtvidaberg i början av april.

Hundra år av glädje och en dag att minnas!

Östergötlands Fotbollförbund vill tacka alla föreningar, företag, samarbetspartners, kommuner och Region Östergötland, Länsstyrelsen, ÖIF, andra förbund, Svenska Fotbollförbundet, RF med flera för den fantastiska uppvaktning vi fick på 100-årsdagen av vår tillblivelse, när vi firade östgötafotbollen lördagen den 18 mars 2017

ÖFF fick hyllningar

Alla var på plats. Till och med Svenska Fotbollförbundets ordförande, Karl-Erik Nilsson, liksom RF-basen och förre landshövdingen i Östergötland, Björn Eriksson. Detta när Östergötlands Fotbollförbund firade sin 100-åriga tillvaro i Värmekyrkan i lördags.

Fira Östgötafotbollens 100 år

Som bekant firar Östergötlands Fotbollförbund 100 år den 18 mars. Det är då på dagen 100 år sedan förbundet bildades. Inbjudan till jubileumsdagen har alla föreningar fått och det skulle glädja oss mycket om vi gemensamt kunde manifestera firandet av Östgötafotbollens 100 år. OSA 14 mars.

Peter Wettergren föreläser i Mjölby

Inbjudan till Jubileumscafé 27/2 kl 18.30 i Stadshusets cafeteria, Mjölby. Bl a kommer herrladslagets assisterande förbundskapten Peter Wettergren att föreläsa under kvällen.

Starka föreningar i Östgötafotbollen

Föreningscoachen är Östergötlands Fotbollförbund och SISU Idrottsutbildarnas gemensamma storsatsning på att stärka "föreningen" inom Östgötafotbollen. Satsningen omfattar bland annat ett antal lokala coacher som arbetar nära och ute i föreningar.

Detta händer under jubileumsåret

2017 är ett speciellt år för fotbollen I Östergötland. Den 18 mars är det nämligen 100 år sedan ett antal klubbar i länet gick samman för att bilda Östergötlands Fotbollförbund.

Låt Ert arrangemang 2017 bli ett jubileumsarrangemang!

2017 är det 100 år sedan Östergötlands Fotbollförbund bildades. Det ska naturligtvis firas på en rad olika sätt. Men vi vill inte lyfta fram just förbundet. I stället vill vi fira att Östgötafotbollen med dess föreningar fyller 100 år.

Östgötafotbollen fyller 100 år

2017 blir ett speciellt år. Den 18 mars är det 100 år sedan Östergötlands Fotbollförbund bildades. Det ska vi naturligtvis fira. Men vi vill inte fira att förbundet fyller år. I stället vill vi fira att den organiserade ÖSTGÖTAFOTBOLLEN fyller 100 år.

Utmärkelser till föreningsledare

I samband med ÖFF:s 100-årsjubileum 2017, ser vi gärna att föreningarnas trotjänare och duktiga ledare uppmärktsammas.

Visa alla nyheter