Tränarlistan

Tränarlistan:
Vill Du sätta upp Dig på tränarlistan ?
Maila dina uppgifter till dan.elofsson@osterg.rf.se
Tränarlistan uppdateras efter hand.
Denna tränarlista är i första hand till för tränare som bor och verkar i Östergötland. För övriga tränare hänvisar vi till SFT.
- - -
TRÄNARE SOM SÖKER UPPDRAG :

x x x x
Uppdaterad 5 januari 2018:
x x x

Peter Ohlsson. Bor i Ödeshög.
Tränarutbildning steg 1
Senaste 2 åren tränaransvarig för Sävedalens IF U17 i GÖTEBORG.

Tidigare tränaruppdrag:
Assisterande tränare Grebbestad IF Juniorlag.
Huvudtränare för Rambergets SK Damlag i GÖTEBORG.

Söker tränaruppdrag i Div 5 och 6 Herrar, Damlag samt Juniorverksamhet/lag.
Kontakt: Mail, ptallroth@gmail.com
Telefon: 0735-12 85 90

x x x
x x x
Dragan Zivic, Linköping

Jag har Uefa B tränar diplom via SvFF och har jobbat två år i MAIK Linköping som U19 huvudansvarig tränare.
Uppehåll pga pappaledighet.
Nu är man verkligen sugen på nya utmaningar igen...
Nummer: 0761707011

E-post: draxa_81@yahoo.com
x x x
Mikael Pressfeldt, Kimstad

Söker tränar uppdrag eller som Assisterande tränare div 2-3
Tidigare uppdrag : Herr. / Vånga If Div.5 ,Kimstad Goif div 5 , Skärblacka If div 5-4 . IFK Norrköping Tips elit + IFK Norrköping Dam Div 1 som fystränare och assisterande tränare .
Kontakt;

pressa69@hotmail.com / tele: 0706-276785

x x x
* Tommy Lyrehag, Norrköping
Jag söker uppdrag inom Junior och Seniorfotboll i Norrköpingstrakten. Är Steg 2 utbildad och har tidigare tränat Loddby i div.5 och IFK Norrköping SU17. Mitt telefonnummer: 0707649223. Mail: lyrehag5678@gmail.com

----
* Riki Skopljak, Linköping
Söker uppdrag som assisterande tränare så jag kan vara med i mån av tid och hjälpa till . Div 4 och uppåt, Ungdom.
Lag som jag tränat . Kenty , pojkallsvensk , junior allsvenska . Hjulsbro , pojkallsvenska , JuniorAllsvenska , Utbildning Uefa B
rijad76@hotmail.com , 0700 79 60 29
- - -
* Kamal Eliassy, Linköping
Eliassy@hotmail.se
0723329205
Tidigare i Linköping City U21, Kurdiska FF och Stjärnorps SK.
Endast intresserad av seniorlag.
- - - -
* Kent Lembke, Norrköping
Jag söker ett utmanande uppdrag inom främst damfotbollen men även andra uppdrag kan vara av intresse. Jag har tränat IK Ramunder och FAIK herrar i Östergötland. IK Franke herr i Västerås samt Djursholm damer (Div 1) och Sollentuna F 01 i Stockholm. Jag är steg 3 utbildad och har själv spelat i Simonstorp och IK Ramunder.

kent.lembke@norrkoping.se
0708934833

- - -
*Adnan Jahic, 29 år
Jag har tidigare spelat pojk- och juniorallsvenskan med IFK Värnamo. Seniorfotboll har jag spelat i Åby, Kimstad och Klockaretorpet (Alla i Norrköpings kommun).
Jag söker tränaruppdrag i främst ungdomslag ex. P14-U21 i Linköping och omnejd. Stort intresse för fotboll, ledarskap och utveckling.
Utbildningar: Ingen tränarutbildning.
E-post: adnan.jahic1@gmail.com
Tel
: 076-560 26 73
-----
* Roland Lind, Vadstena
Jag söker uppdrag som mvtränare , tidigare klubbar smedby ais dam div1 linköping kenty dam div1 Borens ik dam div2. Mvh Roland Lind Vadstena 070-923 04 94.
- - -
*Roberto Tapia
Stad: Norrköping
Utbildning: Coach UEFA A licens, fotsalstränare samt utbildad lärare,
samt en tränarkurs med REAL MADRIDS filosofi på internationell nivå.
E-postadress:robi1@live.se
Telefonnummer:Bostad: 011-159663  mobil: 073-6702297
Tränaruppdrag:
Smedby AIS U19, Damer A lag, Flickor 86-87-F13, Warias Damer A lag, KFUM TRIX Damer A lag, Chile Unidos A lag, Karles IF A lag Linköping, IK Sleipner U19, Konsult tränare Tallboda IF Linköping F 15-F17.

Vad letar jag efter?: Jag är intresserade att träna ett lag på dem lägre eller högra divisionerna i närheten av Norrköping.

- - -

x x x x x x x x x x x x x x x

FÖRENINGAR SOM SÖKER TRÄNARE:
- - -

Assyriska IF (Norrköping) söker duktiga pedagoger och tränare

Föreningen växer kontinuerligt i takt med inflyttningen som sker i området och kommer även satsa på sin flickverksamhet 2018. Föreningen har både hög ambitionsnivå samt höga krav på kvalitet i verksamheten. Fokus har varit på att etablera struktur, ordning och reda samt skapa positiva miljöer för barn och ungdomar där de kan växa och samtidigt njuta av sitt idrottande. Assyriska IF erbjuder en familjär miljö där alla är, och känner sig, välkomna. Det finns utmaningar inom Norrköpingsfotbollen och vi vill tillsammans med dig ta oss an dessa samt driva utvecklingen framåt. Vi vill nu ta ytterligare steg i vår process och utveckla vår pojkverksamhet. Genom att rekrytera duktiga pedagoger och tränare till våra pojklag vill vi skapa en motiverande och inspirerande fotbollsmiljö för killar. Spelarutveckling, motivation, prestation och att ha fantastiskt roligt ligger i fokus. Krav och yttre påverkan byts mot utmaning, drivkraft och inre motivation.

Uppdraget tränare U17.

Vi söker nu en tränare till vårt U17 lag med killar födda 01-03. Tillsammans med huvudtränare planerar att genomföra träningar, men du förväntas ha ett större fokus på den individuella spelarutvecklingen. Till din hjälp har du förutom Ungdomsansvarig även en stab av kompetenta tränare som bollplank. Vi tror att du är en ledare med relevant erfarenhet som drivs av att se människor växa och utvecklas. Vi tror även att du själv strävar efter att utvecklas och bli en bättre ledare, gillar struktur och att bygga utvecklande miljöer över tid. Du förväntas upprätthålla och efterleva vår värdegrund. Vi tror att du har driv och ambition att vara en del av en familj och arbeta i en trygg och relationsbyggande miljö.

Uppdraget huvudtränare U14.

Som pedagog och tränare i pojkverksamhetens lag, i spannet P 03-04, förväntas du leda och fördela arbetet runt ditt lag. Du ansvarar för planering, genomförande och feedback på träningar samt matcher. Du kommer att vara en del utav ungdomsgruppen som leds utav våran ungdomsansvarig för att implementera strategier och jobba tillsammans med föreningens spelarutbildningsplan. Du förväntas upprätthålla och efterleva vår värdegrund och självklart bli en av oss. Till din hjälp har du förutom ungdomsansvarig även en assisterande tränare och stab av kompetenta tränare som bollplank. Vi tror du har någon form av pedagogisk utbildning, är en ledare och har erfarenhet av att träna barn och ungdomar i fotboll. Vi tror att du gillar utveckling, struktur och att bygga miljöer över tid. Vi tror du har ambitionen att själv utvecklas som ledare samt drivs av att se andra växa och utvecklas. Du vill vara en del av en familj och arbeta i en trygg och relationsbyggande miljö.

Om du känner att du är den vi söker för dessa uppdrag och att du samtidig vill utveckla ditt ledarskap, skicka en ansökan tillsammans med en kort beskrivning om dig själv på mail till christian@assyriskaif.se eller ring för vidare information på 0722-521946


- - -

ÖSTRA RYDS IF söker tränare till juniorlag.
Volymen i uppdraget bestäms efter dina önskemål. Det kan vara huvuduppdraget gällande både träning och coachning eller en mer biträdande roll.

Truppen är blandad, med alltifrån div 5-klass till mer eller mindre nybörjarnivå. En stor andel av truppen består av ensamkommande flyktingar. Uppdraget är alltså lite speciellt; dels är det väldigt tacksamt, inspirerande och en rolig utmaning, men det krävs också tålamod. Träning sker i Söderköping (konstgräs och lite inomhus) samt i Östra Ryd (naturgräs och lite inomhusstyrka).

Oavsett om du har mycket eller lite tid så är du välkommen att kontakta nuvarande huvudansvarige Sverker Johansson 0705-36 69 98,sverker.johansson@telia.com.
- - -
* IFK Wreta Kloster
söker en ny tränare till vårt seniorlag:

Uppdraget som seniortränare i IFK Wreta Kloster innebär kortfattat följande;

- Med befintlig spelartrupp som bas skapa trivsel och glädje på och utanför plane och utveckla våra spelare

- Bidra till att utveckla spelartruppen med 4-5st. nya spelare inför säsongen 2018

- Bidra till att lägga grunden för att IFK WK ska bli ett etablerat division 4 lag senast år 2021

- Medverka till att vi i föreningen utökar en dialog och ett samarbete mellan vår ungdoms- och seniorverksamhet

- I och med det bidra till att en hög andel av lagets spelartrupp i en framtid ska utgöras av spelare som kommer ifrån vår ungdomsverksamhet och vårt närområde

Vår ambition är hitta en tränare som är med på vårt "OMTAG av seniorverksamheten" under de till att börja med närmaste 2 åren.

Vi tror att du har följande erfarenhet/kunskaper;

- Som kan skapa glädje i en grupp

- Har en praktisk erfarenhet som tränare i division 4 och/eller 5 eller högre upp i seriesystemet

- Har en teoretisk grundutbildning

- Är en föreningsfostrad person

- Är drivande och lyhörd

Övrigt om IFK Wreta Kloster som förening;

- IFK Wreta Kloster är en anrik och stolt förening som 2018 fyller 92 år

- Vi bedriver vår verksamhet på Kungsbrohov på en anläggning som består av följande fotbollsplaner;

  • 2 st. 11-manna planer
  • 1 st. 9-manna plan
  • 2 st. 7-manna planer
  • En möjlighet att i samband med sammandrag kunna använda 4 st. 5-mannaplaner

- IFK Wreta Kloster som förening genomgår en modernisering både avseende den sportsliga verksamheten men också avseende styrelsearbete, U-ledarutveckling och inte minst en övergripande modernisering av vår anläggning

- Vi har en stark ungdomsverksamhet

Är du intresserad eller har frågor, kontakta Jörgen Lööv (ordförande) på 070-623 66 43 eller via e-mail på jorgen.loov1966@gmail.com eller Fredrik Bjälmén (spelarrådet) på 073-045 90 93 eller via e-mail på fredde0910@hotmail.com .

- - -
* LFF Ungdom P03/04
P 15 elit matchspel
Träningsgrupp P 03/P04 ( nivåanpassad i 2 grupper. Huvudansvaret i träning för Nivå 1 )
Huvudansvarig i match för P 15 men vi kommer ha 2 st P 14 igång med från träningsgruppen ( matchcoacher finns )

Finns : Ledarstab 5 st ( ass, lagledare, administrativt )
Måste var mobil, bilburen och ansvarsfull då vi över vintermånaderna tränar där det finns plats i Linköping. Vill att utbildning ( helst B diplom ) finns eller är av intresse att genomföra, givetvis fotbollserfarenhet och tidigare erfarenhet av ledarskap och eget spel underlättar

Kontakt :
Roger Jonsson ( Ordf )
Mobil : 0720-502651
Mail : roger.jonsson@grehnsplat.se
- - -