Drömmen om att få spela i blågult behöver inte vara längre bort än närmaste sommar. Anmäl din förening som arrangör av Landslagets Fotbollsskola 2018 och låta fler upptäcka hur kul det är med fotboll! Kanske är det morgondagens hjältar som inspireras just hos er?

Landslagets Fotbollsskola är en del av svensk fotboll och en viktig och prioriterad verksamhet. Den har vuxit till Sveriges största fotbollsskola och engagerar årligen mer än 30 000 barn, spelare och ledare, i fler än 500 föreningar.

Vill din förening arrangera Landslagets Fotbollsskola? Mejla dan.elofsson@osterg.rf.se så får Ni aktuell information kring hur man anmälar sin förening som arrangör.

Alla kan vara med!

Vi sätter inga åldersgränser. Alla som vill kan vara med men vi rekommenderar barn mellan 6-12 år.

Föreningen bestämmer tid, plats och pris för fotbollsskolan

När och var fotbollsskolan ska äga rum bestämmer föreningen själv, liksom pris för arrangemanget. Är ni en liten förening? Varför inte samarbeta med grannföreningen och bjuda in till en gemensam fotbollsskola!

Gör ett kreativt upplägg

Fyll dagarna med fotboll och glädje. Ni kanske vill bjuda på lunch med hälsotema? Addera en lektion i nolltolerans? Eller kanske förgylla en eftermiddag med en egen trollkarl? Allt är möjligt! Bra förslag på upplägg finner du på sajten och i utbildningen.

Reklam ger fler spelare

Ju fler som får veta att klubben ska arrangera Landslagets Fotbollsskola, desto fler spelare får ni. Därför förser vi er med affischer och foldrar som ni kan dela ut. Vi har även annonsmallar för fotbollsskolan som ligger på sajten, färdiga att använda i klubbladet, lokaltidningen eller där du önskar. Addera gärna ert klubbemblem!

Allt händer på www.landslagetsfotbollsskola.se

Här finns all information du kan tänkas behöva om Landslagets Fotbollsskola. Här görs alla anmälningar, här visas de arrangerande föreningarna, här läggs de senaste nyheterna in, här kan man skriva till landslagsspelarna och här sköter föreningen all information rörande fotbollsskolan.

I samband med anmälan får din förening en personlig inloggning så att man kommer åt uppgifter rörande den egna fotbollsskolan. På spelarlistan har finns namn, adress och e-post till alla spelare (perfekt - deltagarlistan är alltså färdig för redovisning till SISU Idrottsutbildarna!). Du som föreningsansvarig kan göra indelningar och grupperingar samt även stå i direktkontakt med föräldrarna. Här finns förslag på upplägg av fotbollsskolan, en praktisk manual, rekommendationer och svar på vanliga frågor. Och inte minst, här finns ingången till Tränarsajten!

Utrustningen finns i närmaste Intersportbutik

När föreningen har gjort sin beställning skickar vi ut spelar- och ledarpaketen. Samarbetet med adidas och den breda Intersportkedjan gör hanteringen enkel. Det är Intersportbutiken som föreningen valt som ansvarar för att du får ditt material. Har du långt till närmaste Intersportbutik, finns det andra möjligheter. Tag i så fall kontakt med ditt distrikt.

Försäkring ingår

Alla deltagande barn är försäkrade via Folksam genom föreningens ungdomsförsäkring.

Diplom och intyg för fina insatser

Diplom och intyg är utformade för att passa skrivaren och vi har skapat en mall på sajten för hur du ska kunna skapa en pdf att skriva ut. Fungerar under förutsättning att du lagt in namnen i deltagarlistan.

Klubbsupporten svarar på dina frågor!

Av erfarenhet vet vi att det ofta dyker upp frågor som kräver snabba svar. På Klubbsupporten tar vi hand om allt som rör fotbollsskolan, dagligen hela sommaren. Klubbsupporten är ytterligare en kvalitetssäkring av fotbollsskolan.

Har du fler frågor? Kontakta då Dan Elofsson på ÖFF på tel 010-476 50 62 eller dan.elofsson@osterg.rf.se

Varmt välkomna till sommarens höjdpunkt!

Östergötlands Fotbollförbund
Dan Elofsson
010-476 50 62

Holmen ny utvecklingspartner

Östergötlands Fotbollförbund arbetar numera inom barn- och ungdomsfotbollen efter modellen "Spelarutbildning – en helhet". Holmen Paper, som varit en samarbetspartner till förbundet under många år, går nu in som officiell utvecklingspartner för att stötta den positiva fotbollsutvecklingen inom Östgötafotbollen.

Visa alla nyheter