Utbildningsläger 12-14 år

ÖFF har arrangerat läger för barn- och ungdomar i juni månad sedan 70-talet. Årligen lockar lägren runt 1000 spelare från distriktets klubbar.

Under 2017 blir det inga läger i Finspång pga att Grosvadsskolan byggs om. Istället kommer vi ha både killar och tjejer på alla lägerplatser. Grupperna kommer dock att bestå av rena pojk- och flickgrupper men vissa aktiviteter kommer att göras gemensamt.

Till 14-års lägren samlar vi alla killar i Linköping och alla tjejer i Vadstena. Det underlättar för förbundskaptenerna för åldersgruppen att ha alla spelare samlade då det här lägret är det första steget i uttagningen till Östgötalagen. Att ha alla spelare på samma ställe möjliggör även att ha målvaktstränare på plats under hela lägret.

Kostnad
Deltagaravgifterna för 2017 :
14 år 1100 kr
13 år 1050 kr
12 år 1000 kr
Avgiften ska vara ÖFF tillhanda på Bg 800-3535 senast den 7 maj 2017

Lägren ökar succesivt i längd ju äldre spelarna blir. Därav prisskillanderna mellan de olika åldrarna. I priset ingår förutom träningar och teori även övernattning i skolsal, måltider och en läger t-shirt.

Anmälan
Vi ser gärna att föreningar/lag anmäler alla spelare som ska på samma läger på samma anmälningsblankett. Det är viktigt att anmälningsblanketten skickas in som excel fil för att vi enkelt ska kunna lägga in alla spelare i vår anmälningsil. Det är även möjligt att anmäla enskilda spelare på anmälningsblanketten men dubbelkolla då så att inte laget/klubben också anmäler samma spelare. Anmälningsblanketten finns på länken:
Lägeranmälan 2017

Kontakta Stefan Strandberg på ÖFF:s kansli vid eventuella frågor om lägren.