Tränarlistan

Tränarlistan:
Vill Du sätta upp Dig på tränarlistan ?
Maila dina uppgifter till dan.elofsson@idrottostergotland.se
Tränarlistan uppdateras efter hand.
Denna tränarlista är i första hand till för tränare som bor och verkar i Östergötland. För övriga tränare hänvisar vi till SFT.
- - -
TRÄNARE SOM SÖKER UPPDRAG 2020:
11 december 2019:

* Jaafer obed, Norrköping

För tillfället är jag ungdomsansvarig för Norrköping futsal klubb. Vi har startat 8 lag i stadsdelen klockaretorpet jag är inte bara ungdomsansvarig utan även assisterande tränare i U19 samt huvudtränare för U15.

Men ungdom futsal säsongen tar slut v.3 2020. Därför söker jag tränar uppdrag för fotbollssäsongen 2020. Trots min unga ålder så har jag haft tidigare uppdrag: Ungdomsansvarig & Tränare U13 FF Jaguar, huvudtränare Assyriska IF U14, Huvudtränare FK Elit U16, halvsäsong (nyligen ) assisterande tränare i Ik Sleipner P17. C- diplom och kommer att ta B-ungdom i februari.

För min unga åldern så söker jag helst uppdrag för pojkar mellan 12-16 år kan funka med äldre om det är ett seriöst lag med spelare som vill satsa och utvecklas och har disciplin.

Kontaktuppgifter : Mobil 0722657720 e-post jaafer-obed10@hotmail.com

- - -
* Roberto Tapia, Norrköping

Uppdrag: Söker post som fotbollstränare i ett seriöst fotbollslag i Norrköping eller i närheten av Norrköping som har ett tydligt mål och stora ambitioner att lyckas med fotbollen, (är du ett lag som spelar fotboll bara för nöjes skull gå vidare).
Studier: Uefa tränare A licens, utbildning i Real Madrids akademi och fotbollsutveckling, lärarutbildning med mera. Tidigare uppdrag: Smedby AIS P18, Damlag, F16, F13, IK Waria Damlag, KFUM Trix Damlag, Chile Unido Herrlag, Hageby IF P10, Karle IF Herrlag, IK Sleipner U19, Tallboda IF konsult F19, F17, F15, Assisterande tränare i Real Madrids fotbollsakademi, IK Österviking Herrlag.
Kontaktuppgifter: Mobil: 073-670 22 97, e-post: robi1@live.se

- - -


* Mattias Johansson, Norrköping

Ålder 44
Tränaruppdrag: kimstad div 5 , Azech div 4 Assyriska assisterande div 2 Utbildning Uefa A licens Kan tänka mig det mesta, lyssnar gärna.
070-601 43 59

- - -
* Kent Lembke, Norrköping
Meriter: Steg tre( den gamla)
Tränaruppdrag:
Herrfotboll:IK Ramunder div 2. Faik div 3. Ik Franke div 3
Damfotboll: FC Djursholm, div 1, Värmbol dam div 2, Sollentuna F 15
Vill främst ha uppdrag inom damfotboll, ev herr/pojklag med ambitioner,
kent.lembke@norrkoping.se
- - -

x x x

FÖRENINGAR SOM SÖKER TRÄNARE:

- - -
* IK Österviking söker tränare

IK Österviking söker tränare för herr seniorer.
Vårt motto är att fotboll ska vara kul och till för alla. Det innebär såklart att en stor spridning på både ålder (från 16 år till 40+) och talang men framförallt att vi är mellan 20-30 personer på träningarna där alla ger 100%. Gemenskapen i klubben är stark och man en gång börjat i Österviking är det svårt att sluta. Under försäsongen håller vi till i Söderköping och när våren kommer flyttar vi upp till våran anläggning i Petersburg strax norr om Söderköping.

Delar du våra värderingar och är intresserad av att lotsa oss på den gröna mattan, hör av dig till anders@maxmach.se.

- - - -
* Norrköpings Futsal söker tränare till ungdomslag samt damlag.
Kontakta Mufad Bajraktarevic: mufad_b@hotmail.com
Utbildning kan ske under tiden.


- - -