Sport Competence

Sportcompetence

Svenska Fotbollförbundet har tecknat ett nationellt avtal med Sport Competence Sweden. Östergötland Fotbollförbund har nu anslutit sig och ger därmed alla föreningar en unik möjlighet till vidare kunskap- och föreningsutveckling!

Vad är Sport Competence?

Sport Competence är den digitala samlingsplatsen för utveckling med expertkompetens inom idrottsrörelsen. Du och hela din förening får ta del ett stort antal digitala professionella föreläsningar med ledande experter inom för er högst relevanta ämnesområden. Se förklarande demofilm på två minuter.

Vad innebär ett årsabonnemang?

Ett årsabonnemang innebär att din förening är ansluten till Sport Competence och kan därför erbjuda alla medlemmar i föreningen, aktiva, ledare, föräldrar, styrelse m.fl. tillgång till hela utbudet på Sport Competence. Hela din förening kan när som helst ta del av ALLA föreläsningar i obegränsad omfattning och därmed ny kunskap som tidigare inte varit tillgänglig.

Så beställer du ert årsabonnemang:
Avtalet mellan SvFF, Östergötlands FF och Sport Competence gör att du kan ansluta hela din förening för endast 11 250:- inkl. moms (ord pris 18 750:-)

(Kontakta gärna Sport Competence för möjligheter till finansiering)

Välkommen att beställa ert årsabonnemang direkt via mail på info@sportcompetence.se (vänligen ange org. nr. samt fakt. adress).

Har du frågor, kontakta gärna:
Östergörlands Fotbollförbund
Johan Thorén, affärsutveckling och marknad
Mail: johan.thoren@osterg.rf.se
Mobil: 0708-336171

Här kan du klicka dig vidare till Sportcompetence.
Här kan du ta del av ett Föreningserbjudande

KUNSKAPSPARTNER
- Samarbete med Nickes.com


Du har nu som förening i Östergötlands FF möjlighet att söka Kunskapspartner till er klubb för er årslicens till Sport Competence. Det innebär att hela er licensavgift finansieras genom att samarbeta med Nickes.Com och de enkla krav han ställer på er som förening. (se nedan)

Föreningarnas motprestation gentemot Nickes.Com

  1. Nickes.Com logga med länk till Nickes.Coms hemsida på föreningens Sport Competence-sida med tillhörande text
  2. Nickes.com får en kontaktperson till föreningen för kommunikation
  3. Föreningen skall dela 1 artikel i månaden från Nickes.com på föreningens sociala medier under året
  4. Nickes.com skall synas på föreningens hemsida som Kunskapspartner eller partner
  5. Nickes.com skall lyftas upp som Kunskapspartner till föreningen vid de tillfällen man arbetar med Sport Competence i grupper i föreningen.

Kontakt:
Är du som förening intresserad av att ha Nickes.Com som kunskapspartner till er förening kontakta Niklas Hellberg på niklas.hellberg@nickes.com för att boka telefonmöte. Motivera gärna varför just ni i er förening vill bli stöttade och bli en partner.

Om Nickes.Com
Nickes.Com är ett sportresebolag som är beläget i Jönköping där man b la anordnar resor till Premier League, NHL, PGA, F1 etc. Nickes.Com hjälper även föreningar i landet med deras lagresor/klubbresor i olika former genom supporterbussen samt träningsläger på förfrågan. Företaget har arrangerat sportresor sedan 1997. Läs mer om Nickes.com