Testa Fotboll Fitness

För att bredda fotbollen och för att förbättra folkhälsan satsar Östergötlands Fotbollförbund på olika nya motionsaktiviteter. Här nedan kan ni bl a läsa om Fotboll Fitness, en ny spännande verksamhet som nu erbjuds till våra fotbollsföreningar.

Vi söker nu ett antal föreningar som vill vara med och testa samt utvärdera olika nya motionsaktiviteter för målgrupper som idag inte spelar fotboll, vilket ÖFF också nu kan stötta med ett ekonomiskt bidrag inom Idrottslyftet.

Om er förening vill vara med och testa eller kanske behöver lite hjälp med att komma igång ... hör då av er till ÖFF:s Carro Phalén på tel. 010-476 50 64 eller mail: carro.phalen@osterg.rf.se

Här nedan (via bifogade länkar) kan Ni läsa om ÖFF:s nya spännande motionsaktivitet:

FOTBOLL FITNESS

Varmt välkomna att testa lite nya grepp!

Östergötlands Fotbollförbund