Kansliförändring: Hampus slutar som domarkonsulent

26 juni arbetar Hampus Haglund sin sista dag hos Östergötlands Fotbollförbund.

Hampus tog över som domarkonsulent hösten 2017 och har sedan dess arbetat med länets fotbollsdomare samt kommunikation och projektet Respekt i Fotboll. Efter sommaren kommer han flytta till Jönköping och arbeta som tävlingskonsulent hos Smålands Fotbollförbund. Östergötlands Fotbollförbund tackar Hampus för hans tid och det jobb han gjort för att stärka domarverksamheten. Hampus själv skriver så här om att sluta:

"Det känns väldigt vemodigt! Jag har jobbat på kansliet i snart tre år och har verkligen trivts kanonbra. Men det var dags för en ny utmaning och jag och min sambo ville röra oss nedåt i landet så när möjligheten att få en tjänst hos Smålands FF kom kändes det väldigt naturligt och jag ser verkligen fram emot hösten.

Jag kommer sakna alla fantastiska kollegor, både på kansliet och i Domarutvecklingskommittén som jag jobbat nära. Jag vill tacka alla domare, ledare, spelare, föräldrar, eldsjälar med flera som jag haft kontakt med under åren. Slutligen vill jag tacka Thomas som vågade anställa en nyexaminerad fotbollsnörd och ge mig en chans att arbeta med min passion. Jag hoppas domarverksamheten är minst lika bra som när jag tillträdde 2017. Tack."

Östergötlands Fotbollförbund har redan nu hittat en ersättare till Hampus och i augusti tillträder Adam Åström (tidigare RF-sisu Östergötland) som ny domarkonsulent.

Avslutningsvis: Efter tuffa tävlingar under en avslutande personaldag fick Hampus lämna ifrån sig det interna vandringspriset till kollegan Stefan Strandberg. Grattis Stefan!