Östgötalaget Pojkar 05

Distriktslaget för pojkar 2005 kommer börja med viss verksamhet under 2019, öppna träningar samt lägerverksamhet och informationsträffar.

Kontakta gärna stefan.strandberg@osterg.rf.se för mer info.

Verksamhet 2019:

22 november Öppen träning i Wahlbeckshallen kl.19-20 och 20-21

Vi har fått en återbudstid i Wahlbeckshallen som vi vill passa på att nyttja.Vi har en öppen anmälan där dom 50 först anmälda kommer bli kallade till träning med mycket spel.Gå in och anmäl er direkt på filen:Anmälan

Sista anmälan är måndag den 18 november.Kallelsen mailas ut den 19 nov.Ni som tyvärr inte fick plats kommer meddelas på mail. Vi återkommer på hemsidan när våra tider är klara inför 2020.

INBJUDAN

Öppen träning med mycket spel för flickor och pojkar födda 2005 plus deras ledare och föräldrar.

Lördagen 12 oktober Pojkar och söndagen 13 oktober flickor i Igelfors på Tomtavallens IP.

Utveckling för alla – på och utanför planen!

Vi kommer informera om Distriktslagsverksamheten 2020 plus att vi kommer ha en träning med spel. Spelare och ledare/föräldrar kommer få träffa Distriktsförbundskaptenerna Maria Hagström och Linnea Allert flickor 2005, Robert Hagert och Stefan Gram pojkar 2005. Våra spelutbildare Johanna Norgren och Stefan Strandberg kommer vara på plats.

Vi kommer skicka ut kallelse när vi vet hur många som anmäler sig. Fyll i anmälningsfilen senast 29 september.

Vi vill passa på att informera om vårt vinterproffsläger för alla tjejer och killar födda 2005 gå in på vår hemsida och läs: http://ostergotland.svenskfotboll.se/lager/vinterproffs/

Anmälningsfil flickor: https://forms.gle/T2JYfiim9Yxdkw1x6

Anmälningsfil pojkar: https://forms.gle/xc8e1dz2ZAhYQ4CSA