Ny medarbetare på ÖFF:s kansli

Från och med den 3 augusti har vårt kansli fått förstärkning i form av en ny domarkonsulent, Adam Åström. Hampus Haglund som tidigare innehaft tjänsten har flyttat till Jönköping och börjat en anställning på Smålands FF.

Adam kommer i första hand att handlägga alla ärenden som rör vår domarverksamhet men även det som faller under Disciplinnämndens verksamhet, dvs bestraffningsärenden.

Så fortsättningsvis är det Adam man kontaktar om det finns frågor och funderingar kring vår domarverksamhet såsom utbildning, domartillsättning etc samt även frågor som handlar om bestraffningsärenden. Du når honom via mejl; adam.astrom@idrottostergotland.se

Adam Åström:
Adam kommer senast från en ekonomtjänst hos RF-SISU Östergötland och beskriver sig själv som en riktig fotbollsmänniska, med erfarenhet både från eget fotbollsspelande och av att döma fotboll.

"Det känns väldigt roligt och inspirerande att få chansen att arbeta med sitt stora intresse, framförallt att göra det tillsammans med människor som verkligen brinner för det de gör " (Adam Åström).

ÖFF