Fotbollsskola i Skäggetorp

Ren fotbollsglädje på Lycketorps Idrottsplats.

Runt om i Östergötland och i övriga Sverige samlas det dessa veckor tusentals och åter tusentals barn för att dra på sig den gula tröjan. Hos oss i Östergötland är det i sommar 20 föreningar som arrangerar FOTBOLLSSKOLAN (tidigare Landslagets Fotbollsskola). En av föreningarna är Hemgårdarnas BK.

En förening som till och från senaste åren haft det jobbigt börjar nu hitta rätt i sin seniorverksamhet och vill dela med sig till områdets barn och ungdomar vilket är väldigt glädjande. ÖFF:s kansli gjorde under veckan ett studiebesök till Lycketorps idrottsplats för att träffa cirka 60 fotbollsspelande barn från Skäggetorp och Ryd. Under besöket såg vi massvis med glädje, lek och nya vänner, precis så som en fotbollsskola ska vara, bra jobbat Hemgårdarna!

Stor eloge även till de duktiga ledarna under FOTBOLLSKOLAN, både hos Hemgårdarna och hos andra föreningar runt om i länet, det är ni som får det att fungera. Har er förening härliga fotbollsbilder från er fotbollsskola? Skicka de gärna till off@osterg.rf.se