ÖFF söker domarkonsulent

Vi söker dig som brinner för fotboll och samtidigt är en kunnig administratör med ledarerfarenhet. Du har en god förmåga att själv strukturera och prioritera ditt arbete samt har lätt för att leda, motivera och entusiasmera andra.

Din samarbetsförmåga och dina ledarskapsegenskaper är framgångsfaktorer för att lyckas i rollen. Som domarkonsulent arbetar du med att administrera domarutbildning, verka som domarutbildare, tillsätta domare till matcher, handlägga disciplinärenden m m. Du är också med och leder utvecklingen av domarverksamheten / domarutbildningen i Östergötland. I tjänsten ingår också att vara kommittésekreterare / handläggare i två kommittéer med en del obekväm arbetstid.

Vår arbetsplats är service- och kundorienterad, vilket präglar medarbetarnas miljö och situation. Flexibilitet, servicekänsla, ordningssinne, social kompetens, stort fotbollsintresse är nyckelord för att fungera i samarbetet med medarbetare, föreningar och ledare. Tidigare domarerfarenhet är meriterande. Vi förutsätter vidare att du använder datorn som ett naturligt arbetsredskap då mycket av arbetet är av administrativ karaktär.

Anställningen omfattar för närvarande 80 % och kan påbörjas den 1 oktober eller efter överenskommelse. Frågor besvaras av Thomas Kölnäs 010-476 50 60.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka oss gärna din ansökan så fort som möjligt.

Östergötlands Fotbollförbund strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

Ansökan med CV skickas senast den 31 maj till thomas.kolnas@osterg.rf.se eller till Östergötlands Fotbollförbund, Linköping Arena, Fastes Gata 4, 582 78 Linköping.