ÖFF:s nya styrelse

På ÖFF:s årsmöte den 1 mars valdes två nya ledamöter in i styrelsen, Anette Hörström Johansson från Grebo och Freddy Engström från Mantorp. Båda presenteras lite mera här nedan.

Anette Hörström Johansson bor i Grebo ochbörjade spela fotboll där som 10-åring, blev sedan ungdomstränare och domare. Invald i styrelsen i Grebo IK. Har tre söner som alla spelar fotboll.

Engagerade sig sedan i ÅFF bl a som arenaspeaker, valdes in i styrelsen där hon satt i 3 år och var ordförande i ett år.

Har under 15 år varit lärare på gymnasieskolan Facetten i Åtvidaberg och är nu sedan 1 år studierektor här på Valla folkhögskola.

Hon beskriver sig själv som en lagmänniska som vill ta ansvar och jobba med relationer och ledarskap samt vara en god lyssnare.

Hon fyller snart 50 år.

Freddy Engström bor i Mantorp med hustru och två barn och har varit fotbollsdomare i 16 år. Han dömer i dag i div 4 herrar och är 34 år.

Han är inte östgöte från början utan växte upp i Västmanland. När laget han spelade fotboll i försvann så började han döma istället.

Han har varit med i Domarkommittén i ca 5 år och kom in där som domartillsättare efter 7 år i styrelsen för Linköpings fotbollsdomareklubb. Han har senaste året varit aktiv i både Domarkommittén och Tävlingskommittén och adjungerad i styrelsen.

Som domare värdesätter han stort engagemang och bra bemötande på planen för att skapa en bra atmosfär.

Han jobbar i databranschen som teamleader i företaget Formpipe.

Ps På bilden saknas Ingela Andersson från Finspång.

Östergötlands Fotbollförbund