Anmälda till 2021 års seriespel (senior)

Här nedan kan ni se de anmälda seniorlagen till 2021 års seriespel i Östergötland
A-lag herrar samt A- o B-lag för damer har 10 JANUARI som sista anmälningsdag.

Herrarnas UTVECKLINGSLAG (B- och C-lag)
har sista anmälningsdag den 10 FEBRUARI.

Listan uppdateras löpande fram till den 11 januari (Herrar A-lag och Damer A- och B-lag)
samt t o m den 11 februari (avseende herrarnas B- och C-lag (Utvecklingslag)

Serienivå och anmälda lag

Antal lag

Herr Division 4

Totalt: 24 lag (max 24)

Boxholms IF, Dagsbergs IF, IK Derik, Haga FF, Hemgårdarnas BK, BK Hird, Hjulsbro IK, Kisa BK, Krokeks IF, Lindö FF, Linghems SK, AFK Linköping, LSW IF, Malmslätts AIK, IFK Motala FK, Norrköpings IF Bosna, Rimforsa IF, Saltängens BK, Skärblacka IF, Sonstorps IK, AC Studenterna, Sturefors IF, BK Zeros, Åby IF

Herr Division 5

Totalt: 34 lag ( max 36)

Björsäters SK, Borensbergs IF FK, Bråvalla IK, Chile Unido IF, BK Derby, Finspångs FK, LBK Gottfridsberg, Gusums IF, Hageby IF, FF Jaguar, BK Kenty, Kristbergs IF, Kuddby IF, LiU AIF FK, Loddby IF, Mantorps FF, Mjölby Södra IF, Norrköpings Akademiska FF, Reijmyre IF, Ringarums IF, Skeninge IK, Svärtinge SK, Syrianska IF, Tallboda IF, KFUM Trix, Vadstena GIF, Valdemarsviks IF, Vikingstads SK, Vånga IF, Västerlösa GoIF, Västra Harg IF, Västra Husby IF, Österstads IF, Östra Ryds IF

Herr Division 6

Totalt: 30 lag

Azech Oldboys BK, Berga FF, Brokinds IF, Calcio Amore FC, Dulqad IK, Ekängens IF, Falerums IF, Fornåsa IF, Fågelsta AIF, Grytgöls IK, Hägerstads IF, Kimstad GoIF, Kättinge IF, Ledbergs IF, Lotorps IF, Malexanders IF, Malmens FF, Medevi IF, Mjölby Turabdin FC, Norsholms IF, Slätmons BK, Stegeborgs IF, Stjärnorps SK, Strålsnäs FF, Vallerstads IF, IFK Wreta Kloster, Väderstads IK, Yezidiska Idella KF, Ödeshögs IK, IK Österviking

Dam Division 3

Totalt: 10 lag (max 10)

Hjulsbro IK, BK Kenty B, Lindö FF B, Linghems SK, LiU AIF FK, Lotorps IF, Smedby AIS B, AC Studenterna, Svärtinge SK B, IK Waria

Dam Division 4

Totalt: 34 lag

Borens IK B, Borensbergs IF, Boxholms IF, Dagsbergs IF, BK Derby, BK Derby B, Ekängens IF, Eneby BK B, LBK Gottfridsberg, Hjulsbro IK B, FF Jaguar, Kimstad GoIF, Kimstad GoIF B, Kuddby IF, Linghems SK B, Linköping BK Tinnis B, Lotorps IF B, Malmens FF, Mantorps FF, Mjölby FC B, IFK Motala FK, Rimforsa IF B, Ringarums IF, Saltängens BK, Skärblacka IF, IK Sleipner, Stångebro United BK, Tallboda IF, Vadstena GIF, FK Wreta Kloster, BK Zeros, Åtvidabergs FF, Åtvidabergs FF B, Ödeshögs IK

Dam 7-manna

Totalt: 1 lag

Igelfors IF

Herr 7-manna

Totalt: 0 lag
Utvecklingslag Herrar
OBS! Här nedan kan ni endast se att laget är anmält.
Att anmält lag har önskemål att spela i annan serienivå än där laget "hör hemma" anges inte här.
ÖFF:s TUK kommer vid möte den 11/2 att hantera dessa lags önskemål.

Utveckling Elit (max 10 lag)
Dagsbergs IF (vill spela Utv 1), Malmslätts AIK (vill spela i Utv 1)
---
Utveckling nivå 1 (max 20 lag)
Borensbergs IF FK, Boxholms IF, BK Derby, Linghems SK, LSW IF, Saltängens BK (vill spela i Utv 2), Söderköpings IK (vill spela i Elit), Vadstena GIF, Åby IF (vill spela Elit)
---
Utveckling nivå 2
Borensbergs IF FK C, Fornåsa IF, LBK Gottfridsberg (vill spela i Utv 1), Grytgöls IK, BK Kenty (vill spela Utv 1), Kisa BK (vill spela Utv 1), Kuddby IF, Loddby IF, Mantorps FF, IFK Motala FK (vill spela Utv 1), Sonstorps IK, Sturefors IF (vill spela i Utv 1), Vikingstads SK, Vånga IF, Västerlösa GoIF, Västra Husby IF, Österstads IF (vill spela i Utv 1)

Östergötlands Fotbollförbund
Tävlingsutvecklingskommittén

Tjonne Andersson
Tävlingskonsulent
E-post: tjonne.andersson@idrottostergotland.se