Förlängd möjlighet att söka bidrag

Svenska Fotbollförbundet har tillsammans med samarbetspartnern ICA beslutat om att hålla ansökan för "Alla är olika – olika är bra" öppet en månad till. Sista ansökningsdag blir därmed 31 december 2020. Läs mer på allaolika

Svenska Fotbollförbundets initiativ Alla är olika – olika är bra och ICA vill se en fotbollsarena där alla är lika välkomna. Oavsett vem du är. Oavsett kön, etnicitet, funktiosvariation eller sexuell läggning. Därför finns ALLA ÄR OLIKA – OLIKA ÄR BRA. För att alla – precis alla – ska ha rätt att vara en del av fotbollen.

INRIKTNING

Årets utdelning gäller föreningar som skapar möjlighet för barn och ungdomar oberoende socioekonomisk bakgrund, kön, etnicitet och funktionsvariationer att börja röra på sig och bli aktiv i ett fotbollslag.

FÖRENINGSEXEMPEL

Det kan exempelvis handla om föreningar som skapar förutsättningar för barn och ungdomar som står långt ifrån fotbollsrörelse att få möjlighet att börja spela fotboll. Beviljade medel kan till exempel användas till hallhyra, material för aktiviteter och ledararvode. Varje förening kan ansöka om upp till 50 000 kr, så länge det svarar upp mot kriterierna nedan. Du ansöker här på sajten och det hela är väldigt enkelt:

ANSÖKAN

Ansökningstiden startade i maj 2020. Utdelning sker löpande från maj-november och kommer i år att omfatta extra många föreningar. Klicka här för att komma till mer information och ansökningsformuläret.

SAMARBETE MED ICA

Med Alla är olika – olika är bra fortsätter ICA och våra 1300 ICA-handlare att stötta föreningar som jobbar för en fotboll där alla är välkomna. Oavsett kön, etnicitet, religion, funktionsvariation eller sexuell läggning. För alla – precis alla – ska ha rätt att vara en del av fotbollen.