Avspark Östgöta 29 februari

Östergötlands Fotbollförbund, i samarbete med IFK Norrköping FK och RF/SISU Östergötland arrangerar ett nytt och spännande fotbollsevent lördagen den 29:e februari 2020 på Östgötaporten i Norrköping.

VÄLKOMMEN TILL AVSPARK ÖSTGÖTA: Porten till fotbollsglädje, kamratskap och utveckling

Vår fotbollsrörelse i Sverige är bra på mycket. Dock finns det utmaningar i framtiden som vi behöver diskutera. Exempelvis hur vi kan stärka en fotbollsverksamhet som är kul, som vi mår bra av och känner oss trygga i.

Hur fångar vi upp så många som möjligt, så länge som möjligt, samtidigt som vi erbjuder den bästa utvecklingsmiljön beroende på individens ambitionsnivå. Vi behöver också stärka föreningsmiljön genom att fånga upp våra möjligheter och utmaningar för att nå målet som framtidens fotbollsförening.

Syfte och mål med dagen är alltså att tillsammans stärka föreningsmiljön, fotbollsmiljön träningsmiljön, och matchmiljön för våra barn och ungdomar. Avspark Östgöta vill bidra till att alla föreningar inspireras till att på hemmaplan skapa ännu bättre förutsättningar i den vardagliga fotbollsverksamheten.

Vår förbundskapten för herrlandslaget Janne Andersson inleder Avspark Östgöta tillsammans Norrköpingsprofilen och journalisten Mats Willner med en föreläsning i intervjuform. Vi kommer också i fyra utvecklingsmiljöer få uppleva inspirerande föreläsare, kunskapshöjande teori- och praktikpass samt workshops kring framtidsutmaningar och viktiga fotbolls -och idrottsfrågor.

Du som fotbollsledare är viktig, du är med och påverkar fotbollens framtid. Anmälan till eventet är stängd för denna gång, vi önskar er som anmält er varmt välkomna till en inspirerande fotbollsdag!

Anmälan till Avspark Östgöta är nu stängd. Vid frågor om evenemanget - kontakta Kjell Storm på kjell.storm@rfsisu.se eller 010-476  50 38