Årets flickjunior 2018

Årets flickjunior i Östergötland 2018: Sofia Hjern, Lindö FF

Priset till årets flickjunior i Östergötland tilldelas Sofia Hjern. Sofia är en spelare som alltid strävar efter att bli bättre. Hon har en ödmjukhet inför lärandet som gör att hon ständigt klarar av att ta nya stora steg framåt i sin utveckling. Sofia är en spelare som leder med sina aktioner,sitt hårda jobb och sina ambitioner. Sofia är spelaren som motiverar och inspirerar både den ungre generationen och sina lagkamrater. Hennes energi och kärleken till fotboll smittar av sig så varje spelare i Sofias närhet kan utvecklas tillsammans med henne. Sofia har under året lyckats behålla en plats i flicklandslaget (F02) där hon har representerat både Sverige och sig själv på ett enastående sätt som vi alla kan vara stolta över.

Fotbollskommittén

Ötsrgötlands Fotbollförbund