Anmälda till 2018 års seriespel (senior)

Här nedan kan ni se de anmälda seniorlagen till 2018 års seriespel i Östergötland
A-lag herrar samt A- o B-lag för damer har 10 JANUARI som sista anmälningsdag.

Herrarnas UTECKLINGSLAG (B- och C-lag)
har sista anmälningsdag den 10 FEBRUARI.

Listan uppdateras löpande fram till den 11 januari (Herrar A-lag och Damer A- och B-lag)
samt t o m den 11 februari (avseende herrarnas B- och C-lag (Utvecklingslag)

Serienivå och anmälda lag

Antal lag

Herr Division 4

Totalt: 24 lag (24)

Borens IK, Bråvalla IK, Dagsbergs IF, BK Derby, Hagahöjdens BK, Hemgårdarnas BK United, BK Hird, Hjulsbro IK, Lindö FF, LiU AIF FK, BK Ljungsbro, LSW IF, Malmslätts AIK, Mantorps FF, Mjölby AI FF, IFK Motala FK, Norrköpings IF Bosna, Rimforsa IF, Skärblacka IF, AC Studenterna, Vadstena GIF, Valdemarsviks IF, Västra Husby IF, Åby IF

Herr Division 5

Totalt: 36 lag (36)

Azech SF, Björsäters SK, Borensbergs IF FK, Calcio Amore FC, Chile Unido IF, IK Derik, FF Gusums IF, Jaguar, Kisa BK, Kristbergs IF, Krokeks IF, Linghems SK, Lotorps IF, Malmens FF, Mjölby Södra IF, Mjölby Turabdin FC, Norrköpings Akademiska FF, FC Orten, Skeninge IK, Sonstorps IK, Stegeborgs IF, Stjärnorps SK, Strålsnäs FF, Sturefors IF, FC Super Lambo, Svärtinge SK, Syrianska IF, Söderköpings IK, Tallboda IF, Tannefors IF, KFUM Trix, IFK Wreta Kloster, Vånga IF, Örtomta GoIS, Österstads IF, Östra Ryds IF

Herr Division 6

Totalt: 35 lag

Bjärka-Säby GoIF, Brokinds IF, FK Elit, Finspångs FK, Fornåsa IF, Fågelsta AIF, LBK Gottfridsberg, Grytgöls IK, Hageby IF, Hannäs IF, Hägerstads IF, Kimstad GoIF, Kuddby IF, Kättinge IF, Ledbergs IF, Linköping BK Kenty, Loddby IF, Medevi IF, Norrköpings FF, Norsholms IF, Rajo Swesom FC, Reijmyre IF, Ringarums IF, Saltängens BK, Slätmons BK, Tjällmo IF, Vallerstads IF, Vikingstads SK, Väderstads IK, Västerlösa GoIF, Västra Harg IF, BK Zeros, Ödeshögs IK, IK Österviking, IK Östria Lambohov

Dam Division 3

Totalt: 9 lag (10)

Borensbergs IF FK, Kimstad GoIF, Lindö FF B, Linköping Kenty DFF B, LiU AIF FK, Lotorps IF, Smedby AIS B, AC Studenterna, Svärtinge SK

Dam Division 4

Totalt: 25 lag

Dagsberg/Bråvalla, Eneby BK B, Hjulsbro IK, Kisa BK, Kuddby IF, Linköping Kenty DFF C, Lotorps IF B, Malmslätts AIK B, Mantorps FF, Mjölby FC B, Motala AIF FK, Rimforsa IF, Ringarums IF, Skärblacka IF, Sturefors IF, Svärtinge SK B, Tallboda/Linghem B, BK Tinnis B, Tjällmo IF, Wreta Kloster/Ljungsbro, BK Zeros, Åby IF, Åtvidabergs FF, Ödeshögs IK, IK Östria Lambohov

Dam 7-manna

Totalt: 0 lag

Utvecklingslag Herrar

Utveckling Elit (max 10 lag)
Eneby BK, Hjulsbro IK, AFK Linköping, Motala AIF FK, Torstorps IF
-
Utveckling nivå 1 (max 20 lag)
Boxholms IF, BK Hird, Rimforsa IF, Söderköpings IK, Vånga IF, Åby IF
-
Utveckling nivå 2
Chile Unido IF, Fornåsa IF, Fågelsta AIF, Kuddby IF, Linghems SK, BK Ljungsbro, Medevi IF, Saltängens BK, Sonstorps IK, KFUM Trix, Östra Ryds IF

Östergötlands Fotbollförbund
Tävlingskommittén

Tjonne Andersson
Tävlingskonsulent
E-post: tjonne.andersson@osterg.rf.se