Ny medarbetare på ÖFF:s kansli

Från och med oktober månad har vårt kansli fått förstärkning i form av en ny domarkonsulent, Hampus Haglund. Mia Lindell som tidigare innehaft tjänsten kommer att trappa ner och helt släppa domarbiten.

Hampus kommer i första hand att handlägga alla ärenden som rör vår domarverksamhet men även det som faller under Disciplinutskottets verksamhet, dvs bestraffningsärenden.

Så fortsättningsvis är det Hampus man kontaktar om det finns frågor och funderingar kring vår domarverksamhet såsom utbildning, domartillsättning etc samt även frågor som handlar om bestraffningsärenden. Du når honom via mail; hampus.haglund@osterg.rf.se

Hampus Haglund:
Han kommer närmast från studier vid Högskolan Dalarna där han våren 2017 avslutade sin utbildning inom Sport Management-programmet. Utöver studierna hann Hampus även med ett antal ideella åtaganden inom olika fotbollsföreningar och studentlivet i Dalarna. Nu är han glad över att få bosätta sig i Östergötland där stora delar av släkten finns och bli en del av fotbollsfamiljen här.

" – Det känns jättebra att bli en del av ÖFF. Att få vara med och utveckla fotbolls- och domarverksamheten i länet framöver känns inspirerande. Jag vet att Mia och samtliga inblandade på domarsidan har gjort och gör ett kanonjobb, det blir stora skor att kliva i men jag ska försöka bidra med allt jag kan" (Hampus Haglund).

ÖFF