Nyheter från Ravelli

Förbundets samarbetspartner Ravelli informerar om nyheter inför hösten. Läs om Fanna BK som under våren sålde för 240 000 kronor.

- Bröderna Ravelli här. Hoppas ni har haft en fantastisk sommar även om solen har lyst med sin frånvaro. Höstsäsongen är igång med allt vad det medför, träningar, matcher och skolan startar upp igen. Sommarlovet försvann lika snabbt som en blixt från klar himmel, säger Andreas Ravelli och fortsätter.

- Vill informera er om att den nya Ravelli katalogen är färdig och föreningar/lag och klasser har möjlighet att sälja Ravelli kollektionen och tjäna pengar. Ni tjänar alltid minst 55 kr/paket där paketen kostar 200 kr/paket. Under våren sålde föreningen Fanna BK 3 400 paket och tjänade drygt 250 000 kr på att sälja Ravelli kollektionen. Snittförsäljning per lag är drygt 210 paket och då tjänar laget cirka 13 000 kr.

Ravelli har tagit in ett nytt varumärke i portföljen genom det Italienska sportvarumärket ERREA.
- Föreningar har stora möjligheter att spara pengar genom att köpa ERREA. Ravelli kan erbjuda föreningarna en helhetslösning. Vi kommer gärna till er och presenterar varumärkena för er förening. Bara ring mig så bestämmer vi en tidpunkt som passar, avslutar Andreas.

Östergötlands Fotbollförbund har sedan flera år ett samarbete med Ravelli. Besök ravelli.se för mer information om möjligheter för föreningar.