Regelgenomgång inför säsongen 2017

Idag genomförde Freddy Engström, ÖFF-DK, en genomgång och regeländringar och fokuspunkter inför 2017 med IFK Norrköpings herrallsvenska trupp på Östgötaporten.

UEFA kräver att samtliga lag i herrallsvenskan har en sådan genomgång för att få elitlicensen.

Fotbollens regelbok kommer ut i ny version varje år. Men aldrig tidigare har regelboken innehållit så många ändringar som i år. För att vara redo inför den nya säsongen kan det därför vara bra att boka in en regelgenomgång tillsammans med spelare och ledare. En årlig träff mellan domare och förening är också en av punkterna i satsningen på Respekt i Fotboll inom östgötafotbollen.

En regelgenomgång tar ca 1 timme och ni kan kontakta er lokala domarklubb för att boka en tid när det skulle passa. Det som behövs är en lokal med en projektor/storbildsTV för att visa videoklipp m m.

Östergötlands Fotbollförbund