Fortsatt samarbete med Ravelli

Östergötlands Fotbollförbund och Ravelli AB fortsätter samarbetet under 2017. Ravelli har ett koncept för att stärka klubb- och lagkassan. Nu har alla lag som registrerar sig chansen att vinna platser på en fotbollsresa till Portugal.

- Östergötlands Fotbollförbund är tacksamma för samarbetet med Ravelli. Konceptet ger möjligheter för föreningar och lag att skapa engagemang och tjäna pengar till lag- eller klubbkassan. Bröderna Ravelli har ett brinnande engagemang för fotbollen och vi är glada att de kommer närvara vid flera förbundsaktiviteter och möten inom Östgötafotbollen under vårt jubileumsår, säger Johan Thorén, förenings- och utvecklingskonsulent vid ÖFF.

Ravelli har under flera år byggt upp ett koncept som riktar sig till idrottslag, skolklasser och föreningar.

- Med varumärket Ravelli i ryggen hjälper vi till att fylla på klubb och lagkassan genom försäljning av en kollektion av fräcka kläder och hemtextil. Ravellis produkter har en tydlig design, håller hög kvalitet och dina kunder får mycket för pengarna. Ravellisortimentet säljs ej ur butik, utan kan endast köpas via föreningslivet och skolklasser. Besök www.ravelli.se och registrera er så kan ni kan starta en säljomgång meddetsamma, säger Andreas Ravelli.

Nu finns möjligheten för lag som registrerar sig att åka med på en fotbollsresa till Portugal.

- Nu lottar vi ut en resa för 2 personer till Portugal, närmare bestämt till Lissabon, där ni bl.a. får se derbyt Benfica – Sporting Lissabon. Det enda ni behöver göra är att registrera laget/klassen på www.ravelli.se eller ring oss på 0370-826 00, avslutar Ravelli.

Den 1 mars koras vinnande laget eller skolklassen.