Pantmatchen 2020 är igång

Nu har Östergötlands Fotbollförbund och Pantamera sparkat igång en ny upplaga av en Pantmatchen. Pantinsamlingstävlingen har ett nytt namn, men samma möjligheter för föreningar att göra en miljöinsats, vinna platser på en landskampsresa och inte minst få ett rejält tillskott till klubbkassan! Anmäl föreningen redan idag! Läs mer om Pantmatchen

Fotbollens samhällsnytta FRAMFLYTTAT

Mötena om Fotbollens samhällsnytta flyttas fram till hösten på grund av Corona-viruset och de rekommendationer som gäller från myndigheter, Svenska Fotbollförbundet och Riksidrottsförbundet.

Seniorserierna är nu lottade!

Nu finns spelprogram publicerade för samtliga seniorlag. Se vidare under rubriken Resultat och Tabeller.

Ny namnsponsor för Östgötacupen

Östgötacupen har en lång tradition som sträcker sig tillbaka till 1900-talet. Inför 2020 års upplaga går LågenergiHus in som ny namnsponsor för cupen utifrån ett stort engagemang för Östgötafotbollen.

Sonstorps IK vann Pantkampen 2019

Slutsegrare i ÖFF Pantkampen 2019 blev Sonstorps IK som lyckades samla in över 100 000 burkar och pet-flaskor under året. På andra plats kom Örtomta Gois följt av Torstorps IF. Förutom tillskottet i föreningskassan väntar en landskampsresa till Friends Arena och Sverige-Ryssland den 28 mars för topp 3-föreningarna.

Årets damspelare 2019

Östergötlands Fotbollförbund har utsett Emma Holmgren till årets damspelare 2019. Läs motiveringen här.

Årets herrspelare 2019

Östergötlands Fotbollförbund har utsett Isak Pettersson från IFK Norrköping till årets herrspelare. Läs motiveringen här.

Årets herrjunior 2019

Årets herrjunior 2019 i Östergötland är Isak Bergmann Jóhannesson, läs motiveringen här:

Årets damjunior 2019

Årets damjunior i Östergötland är My Cato, läs motiveringen till varför här:

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter