Danske Banks Cup 2020

ÖFF bjuder tillsammans med Danske Bank in till Danske Banks Cup 2020.

Futsal herr div 2 2019/20

* För herrar kommer vi genomföra en "division 2-serie".
Sista anmälningsdag var den 26 augusti.
Anmälda lag:
1. Norrköping Futsal U21 (Muffe, 9/8)
2. Dribbla United (Gabi M, 9/8)
3. Linköping Futsal SK (Mohammed K, 12/8)
4. FK Elit (Kamal A, 19/8)
5. Motala Futsal (Mille H, 20/8)
6. Stjärnorps SK (Reza A, 26/8)
7. Östra Ryds IF (Mahdi H, 26/8)
ÖFF återkommer snarast med aktuell information till de aktuella lagen.
Mvh

Dan Elofsson
dan.elofsson@osterg.rf.se

DM Segrare 2019

Stort tack till finallag, domare och publik för en lyckad fotbollensdag. Extra stort tack till vår arrangörsförening Hjulsbro IK.

Segrare i DM-finalerna 2019
P 15 Stångebro United BK - Linköpings FF Ungdom 1-0
F 15 Svärtinge SK - BK Kenty 1-2
P 17 Motala AIF FK - LSW IF 3-4
F 17 Lindö FF - BK Kenty 2-3
P 19 Motala AIF FK - Åtvidabergs FF 1-8
F 19 Mjölby FC - BK Kenty 0-9

Dags för finaler i Danske Bank Cup

Nu är alla semifinaler spelade och vi kan härmed presentera årets två cupfinaler i Danske Bank Cup. Årets damcupfinal spelas mellan BK Kenty och IFK Norrköping FK den 24 september kl. 19 på Fredriksberg. Herrcupfinalen spelas mellan Boxholms IF och Assyriska IF, den 18 september kl. 19 på Svartåvallen.

Waldemarsviks IF 100 år

Waldemarsviks IF firar sitt 100-årsjubileum den 17 augusti med en rad av olika aktiviteter både i centrum och på sin idrottsplats på Grännäs.

Kättinge IF får utmärkelse

Kättinge IF har av Norrköpings kommun och SISU Idrottsutbildarna utsetts till "Årets värdefulla idrottsförening" för sina utvecklingsinsatser inom föreningen och för boende och föreningsmedlemmar i och runt orten Kättinge på västra Vikbolandet.

Respekt i Fotboll, grönt kort och matchvärdar

Efter den uppmärksammade händelsen under juni månad, så samlar vi nu kraft för att tillsammans förbättra stämningen på och utanför planen för en trygg idrottsmiljö för våra barn och ungdomar. Alla vi vuxna runt barnen behöver hjälpas åt och bär ett gemensamt ansvar för att skapa en glädjefylld fotbollsupplevelse och ett livslångt idrottsintresse.
Läs mer i artikeln.

Sök stimulansbidrag för motionsfotboll

Motionsfotboll passar alla oavsett ålder, fotbollserfarenhet eller fysisk form. Fokus ligger på att förbättra sammanhållningen och hälsan på ett roligt och socialt sätt. Riksidrottsförbundet betonar att vi bedriver idrott i föreningar för att ha roligt, må bra och utvecklas under hela livet.

Halvtid och tufft i toppen

ÖFF Pantkampen 2019 är inne i halvtid och föreningarna i Topp 5 har tillsammans samlat in över 100 000 i pant. Det ger ett fint tillskott i klubbkassan. Sonstorps IK leder ligan tätt följt av Örtomta GOIS. Det är inte för sent att komma igång – anmäl din förening redan idag!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter