Extrainsatt möte för Div 6-föreningarna

På måndagskvällen den 18 mars samlades länets Div 6-föreningar till ett extrainsatt Representantskapsmöte för att diskutera seriesammansättning av länets Division 6-serier.
Mötet var föranlett av kraftigt missnöje från flera föreningar efter det beslut som togs vid ordinarie Representantskapsmöte.

Nu är Diplomerad Förening igång

Nu är Svensk Fotbolls stora satsning på föreningsutveckling igång genom lanseringen av Diplomerad Förening. Det är ett sätt för föreningar att skapa en struktur och komma igång med ett utvecklingsarbete ihop med ÖFF coh SISU. Föreningarna Eneby BK, Lindö FF och IFK Wreta Kloster är först ut med att skriva på överenskommelsen om att arbeta med Diplomerad Förening.

Sänkt pris på försäkring

Som medlem i SvFF kan er förening teckna RF:s Kompletteringsförsäkring. Den försäkrar bland annat byggnader, idrottsredskap och teknisk utrustning. Nu sänker Folksam premien med 20% på den del av försäkringen som täcker byggnader.

Råd och Vård för idrottsskador

En ny säsong står för dörren med förhoppningar och drömmar för alla fotbollsengagerade. Det innebär att man kan ha behov av stöd kring hur kroppen reagerar vid träning och matcher. Folksam och fotbollen har en kostnadsfri tjänst som ingår i idrottsförsäkringen.

Sex skötselråd för naturgräsplaner

Fotbollssäsongen står för dörren och vår samarbetspartner Indigrow har tagit fram sex enkla tips angående skötsel av naturgräsplaner inför säsongsstarten. Missa inte heller naturgräsutbildningen den 28 mars där teori blandas med praktik för att få till perfekta planer.

Borens IK är Årets BoU-förening 2018

Det finns väldigt många fotbollsföreningar i Östergötland som erbjuder en bra verksamhet för barn och unga. Borens IK är ett exempel som Östergötlands Fotbollförbunds Föreningskommitté har utsett till Årets Barn och Ungdomsförening 2018.

Serieindelningen är nu fastställd

ÖFF har tillsammans med 66 närvarande föreningar på sitt Representantskapsmöte den 6 mars på Valla FHSK, nu fastställt årets seniorserier.

Resumé från årsmötet

Maria Hagström, f d klubbdirektör i LFC, och Ibrahim Beganovic, fotbollstränare i Borensberg, valdes in i ÖFF:s styrelse vid årsmötet den 6 mars. Avgick ur styrelsen gjorde Anders Bengtson och Magnus Ahlsén. Sven-Inge Arnell omvaldes som ordförande.

Delta i ÖFF Pantkampen 2019

Nu är ÖFF Pantkampen 2019 i full gång! Förra året samlade 36 föreningar in över 400 000 burkar och PET-flaskor. I snitt fick föreningarna in 11 000 kr i pant. Missa inte chansen att göra en insats för ekonomin, engagemanget i föreningen och miljön. Anmäl din förening redan idag.

Inbjudan till ÖFF:s Årsmöte och Representantskapsmöte

Östergötlands Fotbollförbund inbjuder härmed länets alla fotbollsföreningar till sitt Årsmöte och Representantskapsmöte den 6 mars på Valla Folkhögskola. I år genomförs dessa två möten efter varandra under en och samma kväll. Samtliga möteshandlingar presenteras här nedan.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter