Ny film: "Jag säger nej till..."

Respekt i Fotboll syftar till att förbättra klimatet på och utanför fotbollsplanen. Under året har ÖFF tagit fram filmer på temat i samarbete med Länsförsäkringar och SISU Idrottsutbildarna. Titta på den senaste filmen där olika personer ur fotbollsfamiljen tar ställning i frågan.

Futsal 2017-2018

Futsal DM 2018 för pojkar och flickor 15-17 år arrangeras 2-7 januari.
För intresserade lag arrangeras seriespel i Futsal 10-19 år.
Anmälan och mer information.

Välbesökt Fotbollscafé i Finspång

Sex kändisar berättade i 3 timmar på välbesökt Fotbollscafé i Finspång. Kvällen arrangerades i mitten på september av Östergötlands Idrottshistoriska Sällskap inom ramen för ÖFF:s 100-årsjubileum.

Workshop - förenkla föreningsarbetet

ÖFF välkomnar dig till en inspirerande och kunskapsgivande workshop den 18 oktober på temat "Förenkla föreningsarbetet". Det erbjuds två tillfällen samma dag där vi går in på hur föreningar kan arbeta effektivt med idrottens olika digitala verktyg med fokus på IdrottOnline och Svenskalag.se.

Inbjudan till tränarkurs B-ungdom

Alla Ni som gått det första steget på tränarutbildningen, C-diplom.
Nu är det dags att gå vidare med Er tränarutbildning:

Målvaktstränarkurs C-diplom

ÖFF bjuder in till första stegutbildningen inom målvaktsträning.
Robert Axelsson håller i C-diplom den 21 oktober 2017.

Panta ihop till lagfesten

ÖFF Pantkamp rullar vidare och det är jämnt i toppen. Många föreningar är igång och pantar för miljön, ekonomin och engagemanget. Här kommer ett smart tips hur man pantar ihop till en kul säsongsavslutning.

Inbjudan till Vinterproffs

ÖFF:s Vinterproffsläger genomförs alltid på höstlovet för pojkar och flickor 13 och 14 år. Inbjudan är nu klar, se nedan.

Nyheter från Ravelli

Förbundets samarbetspartner Ravelli informerar om nyheter inför hösten. Läs om Fanna BK som under våren sålde för 240 000 kronor.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter