Samsyn Östergötland

Den 2 oktober skrev bl a ÖFF på ett samsynsavtal som ska göra det lättare för barn att utöva flera idrotter samtidigt och inte tvingas välja i för tidig ålder. Avtalet innebär bland annat att alla parter ska träffas för att skapa en gemensam tävlings- och aktivitetskalender.

Årets häftigaste erbjudande

Drömmen om att få spela i blågult behöver inte vara längre bort än närmaste sommar. Anmäl din förening som arrangör av Landslagets Fotbollsskola 2018 och låta fler upptäcka hur kul det är med fotboll! Kanske är det morgondagens hjältar som inspireras just hos er?

Östgötamodellen: Spelarutbildning - en helhet

ÖFF planerar nu att ta ett mer samlat grepp och ansvar för all spelarutbildning från 12 år till 19 år enligt en något modifierad form av SvFF:s nya modell. Detta kommer att beröra alla föreningar med ungdomsfotboll.

Karl-Erik Nilsson vädjar till våra kommuner

Jag har nu en vädjan till alla kommuner. Acceptera futsalen som den inomhusidrott den är och ge futsalen jämlika förutsättningar med övriga bollsporter när halltiderna ska fördelas. Och en gång för alla, förhoppningsvis den sista. Inse att futsal inte är fotboll.

60 personer mötte upp på Ordförandeforum

Ett 60-tal föreningsrepresentanter från 35 föreningar hade hörsammat ÖFF:s inbjudan till årets första Ordförandeforum som ägde rum den 31 januari i Linköping.

Nyheter från Ravelli

Här kommer en hälsning från vår samarbetspartner Ravelli. Läs om alla nyheter och den nya katalogen fylld av produkter som kan hjälpa föreningar att tjäna pengar.

Serieförslag 17-19 år

Här finner ni serieförslaget P/F 17-19 år 2018.
Eventuella synpunkter insändes skriftligen med motförslag till ÖFF (carro.phalen@osterg.rf.se) senast måndagen 15/1.

Med förhoppningar om en härlig fotbollssäsong!

Futsal DM 2018

2-6 januari genomfördes Futsal DM i Campushallen för flickor och pojkar 15-17 år.

Tack till alla deltagande lag, publik och domare för en lyckad futsalfest! Ett stort tack till vår medarrangör IK Östria Lambohov och samarbetspartners Subway.
Finallagen i F/P 15 och 17 år är kvalificerade till Futsal SM. SM spelas 3-4 februari i Svärtinge och Örebro.

Igelfors IF vann ÖFF Pantkampen 2017

När alla burkar och flaskor var räknade visade sig att Igelfors IF stod som slutsegrare i ÖFF Pantkampen 2017. Tillsammans med Hannäs IF och Örtomta GOIS F04/05 väntar en rolig landskampsresa till Friends Arena och matchen Sverige - Chile den 24 mars. Grattis till vinnarna och stort tack till att föreningar som samlat in pant!

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter