Föreningscoachen och Sport Competence

Här kommer information till er föreningar som ännu inte kommit igång med Sport Competence via "Föreningscochen". Sport Competence är en viktig satsning där ÖFF tillsatt en specialcoach till ändamålet i form av Östgötafotbollsprofilen Kenta Hellström.

Ella och Miro fick pris vid IFK:s Stjärnkväll

Den 18 mars 2017, på årsdagen av ÖFF:s "födelse" uppvaktade många föreningar, kommuner och regionen förbundet. IFK Norrköping valde vid det tillfället att skänka två stycken priser som skulle gå till två yngre och lovande ledare i Östergötland, ett pris till en ung kvinna och ett pris till en ung man.

Länets första landskamp i Futsal

Lördagen den 11 november 2017 kommer att inom östgötafotbollen bli en historisk dag . Det var nämligen dagen, då länets första Futsallandskamp spelades i Norrköping. En landskamp som ingick i jubileumsfirandet av ÖFF 100 år.

Utveckla din förening med FC

Föreningscoachen är Östergötlands Fotbollförbund och SISU Idrottsutbildarnas gemensamma storsatsning på att stärka "föreningen" inom Östgötafotbollen. Satsningen omfattar bland annat ett antal lokala coacher som arbetar nära och ute i föreningar. Se nedan vem som är er förenings kontaktperson och utnyttja nu detta utvecklingserbjudande!

Tre föreningar över 100 säckar

Östergötlands Fotbollförbund genomför i samarbete med Pantamera en panttävling under säsongen 2017. ÖFF Pantkampen drar ihop sig och tre föreningar har passerat 100 insamlad pantsäckar och nära 70 000 insamlade enheter. Snyggt jobbat!

ÖFF:s träff blev en hyllning till Sven Andersson

ÖFF bjöd i lördags in till nostalgiträff inom ramen för sitt 100-årsjubileum. Inbjudna var styrelse- och kommittéledamöter, förbundskaptener, spelarutbildare, kurs- och lägerinstruktörer m fl.

Andra raka SM-guldet för LFC

Östergötlands Fotbollförbund riktar ett stort grattis till Linköpings FC som återigen kan titulera sig som svenska mästare.

ÖFF nominerar Ringarums IF

Östergötlands Fotbollförbund har beslutat att nominera Ringarums IF som kandidat till "Årets Barn och ungdomsförening" som utses av Svenska Fotbollförbundet i samband med Fotbollsgalan den 20 november.

Futsal 2017-2018

Futsal DM 2018 för pojkar och flickor 15-17 år arrangeras 2-7 januari.
För intresserade lag arrangeras seriespel i Futsal 10-19 år.
Anmälan och mer information.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter