Ring och få hjälp - kostnadsfritt

Från 15 maj är det premiär för den nya tjänsten "Råd och Vård för idrottsskador". Tjänsten är en del i den försäkring genom Folksam som omfattar alla spelare i landets fotbollsföreningar. Syftet är att ge skadade spelare ett bra första omhändertagande med snabb och komplikationsfri rehabilitering.

Kompisligan - senaste nytt

Kompisligan - glädje, gemenskap, för alla

Östergötlands FF är en del av Kompisligan. Kompisligan är ett långsiktigt samarbete mellan distriktsförbunden i Sverige. Först och främst innebär det att våra serier namnges med Kompisligan, men vi kommer även att genomföra olika events i samband med utvalda matcher under året samt att vi har startat en gemensam sajt för barn- och ungdomsfotbollen i Sverige med adressen: www.kompisligan.se.

Ledarutbildning under ÖFF:s läger

ÖFF inbjuder under sina 14-årsläger till "aktuella ledarfortbldningar" med Åke Kallenberg från Svenska FF. Ta tillfället i akt, att både se era ungdomar på läger och också passa på att förkovra dig som ledare, av en Sveriges bästa instruktörer!

PANTKAMPEN – Örtomta pantar starkt

Örtomta GOIS F04-06 deltar i ÖFF:s Pantkampen och är ett inspirerande exempel. - Panta är ett enkelt sätt att tjäna tillräckligt med pengar till lagkassan. Det är en gemensam aktivitet som tjejerna i laget till största del kan göra själva, säger lagledare Eva Sevetin.

Nominera eldsjäl till Östgötapriset 2017

Östergötlands Fotbollförbund har ett nära samarbete med Länsförsäkringar Östgöta som delar ut Östgötapriset. Det går till en eller flera individer, företag eller föreningar som bidrar till östgötarnas ökade trygghet och gemenskap. Prissumman uppgår till 175 000 kr. Passa på att nominera din kandidat inom Östgötafotbollen innan den 31 maj.

Aktuellt nyhetsbrev

Här kommer årets tredje nyhetsbrev med lite samlad information från ÖFF.

Kompisligan

Under maj rullar serierna i Kompisligan igång ordentligt.
För de yngsta (8-9 år) hittar ni alla information på vår hemsida under Kompisligan - Sammandrag 2017.
Information till ledare för Kompisligan 10-12 år hittar ni Här.

Kompisligan 13-19 år
Viktigt att ni inför varje match fyller i en fullständig laguppställning.
Glöm inte att hemmalaget ska rapportera in slutresultatet för matcher i Kompisligan 13-19 år.

Utveckla dig själv

Nu finns ett nytt utbildningsmaterial "Utveckla dig själv" som är framtaget ihop med SISU Idrottsutbildarna inom ramen för Respekt i Fotboll. Det är ett antal enkla kontrollfrågor som du som ledare och tränare kan ställa dig själv för att stärka dig och din ledargrupp.

ÖFF:s utbildningsläger 2017

Nu är dags att anmäla Era spelare till sommarens ÖFF-läger. Utbildningslägren vänder sig till pojkar och flickor 12-14 år och Positionslägret 14-16 år.

Domare 2017

Domartillsättning i våra ungdomsmatcher

I följande serier ansvarar ledarna själva att det finns domare till matchen. Från 13 år och uppåt får endast behöriga domare användas (se domarlistan nedan).
F15, P15 B, P15 C, F14, P14, P13, F13.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter