Årets häftigaste erbjudande

Drömmen om att få spela i blågult behöver inte vara längre bort än närmaste sommar. Anmäl din förening som arrangör av Landslagets Fotbollsskola 2018 och låta fler upptäcka hur kul det är med fotboll! Kanske är det morgondagens hjältar som inspireras just hos er?

David prisades inför IFK-Sirius

ÖFF:s Domarcoach Benny Pettersson och Länsförsäkringar Östgötas Jimmy Nilsson delar här tillsammans ut förebildspriset för "Respekt i Fotboll" till "årets Domare 2017" David Almgren från Mjölby FDK, i samband med matchen IFK-Sirius.

Finalklart efter galet drama

Östergötland mot Stockholm om en finalplats i Cup Kommunal. Det blev en match som innehöll det mesta i solgasset ute i Lindö. Efter en mållös första halvlek exploderade semifinalen på konstgräset.

Kuriosa inför seriestarten 2018

ÖFF:s fotbollsstatistiker Matz Lagerman bjuder här nedan på lite idrottshistoriskt godis. Ni kan bl a ta del av aktuella Maratontabeller för våra representationsserier inom distriktet.

"Kosse" prisades inför LFC:s premiär

Länsförsäkringar Östgötas Patrick Petersson samt ÖFF:s ordförande Sven-Inge Arnell och Spelarutbildningsansvarige Stefan Strandberg delar här tillsammans ut förebildspriset för "Respekt i Fotboll" till årets DAM-spelare och ett pris till årets FLICK-spelare i Östergötland 2017.

Kalle prisades inför IFK:s premiär

ÖFF:s ordförande Sven-Inge Arnell och Länsförsäkringar Östgötas Mats Jörman delar här tillsammans ut förebildspriset för "Respekt i Fotboll" till årets Herrfotbollsspelare i Östergötland 2017. Priset tilldelades IFK Norrköpings Kalle Holmberg i samband med den Allsvenska premiären mot BP.

Dags för slutspel i seniorcuperna

Nu är det dags för slutspel i Danske Bank Herr- och Damcup 2018. Ni finner enligt nedan lottning och spelordning gällande slutspelet för respektiv cup.

Vi har 28 fullstora konstgräsplaner

Sedan millenniumskiftet har det skett en stor expansion av konstgräsplaner i Östergötland. Nu 17 år senare finns 28 fullstora konstgräsplaner varav alla utom två har elljus.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter