Topp 5 i Pantkampen 2017

ÖFF:s Pantkamp 2017 i samarbete med Pantamera har sparkat igång. Det är enkelt, smidigt att samla in pant och gynnar engagemanget, ekonomin och miljön. Läs om hur vinnarföreningen Igelfors IF gjorde för att samla in över 25 000 kr förra året.

Utvisning i träningsmatcher

Under ett antal säsonger har lagen kunnat komma överens om att sätta in en avbytare och fortsätta spela 11 mot 11 vid målchans- eller lindrig utvisning vid träningsmatcher. Detta är inte längre möjligt.

Fortsatt samarbete med Ravelli

Östergötlands Fotbollförbund och Ravelli AB fortsätter samarbetet under 2017. Ravelli har ett koncept för att stärka klubb- och lagkassan. Nu har alla lag som registrerar sig chansen att vinna platser på en fotbollsresa till Portugal.

Starka föreningar i Östgötafotbollen

Föreningscoachen är Östergötlands Fotbollförbund och SISU Idrottsutbildarnas gemensamma storsatsning på att stärka "föreningen" inom Östgötafotbollen. Satsningen omfattar bland annat ett antal lokala coacher som arbetar nära och ute i föreningar.

Landslagets Fotbollsskola 2017

Landslagets Fotbollsskola är en prioriterad verksamhet inom Svenska Fotbollförbundet. Målet är att så många som möjligt ska hitta till fotbollen, spela och ha kul tillsammans. Helt utifrån barnens behov, förmåga och förutsättningar.

Hoppas att vi ses!

Allt du behöver veta finns på: landslagetsfotbollsskola.se

IFK och LFC spelar speciella jubileumsmatcher

Glädjande kan vi berätta att både IFK Norrköpings FK och Linköpings FC förgyller årets jubileumsfirande med speciella jubileumsmatcher i årets upplaga av Danske Banks Cup.

Detta händer under jubileumsåret

2017 är ett speciellt år för fotbollen I Östergötland. Den 18 mars är det nämligen 100 år sedan ett antal klubbar i länet gick samman för att bilda Östergötlands Fotbollförbund.

Kick off för projektet ”Föreningscoachen”

På självaste Trettondagsafton träffades 14 personer för att sparka igång ÖFFs, kanske största satsning på fotbolls- och föreningsutveckling någonsin, projektet Föreningscoachen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter