Serieindelningen är nu fastställd

ÖFF har tillsammans med 66 närvarande föreningar på sitt Representantskapsmöte den 6 mars på Valla FHSK, nu fastställt årets seniorserier.

Resumé från årsmötet

Maria Hagström, f d klubbdirektör i LFC, och Ibrahim Beganovic, fotbollstränare i Borensberg, valdes in i ÖFF:s styrelse vid årsmötet den 6 mars. Avgick ur styrelsen gjorde Anders Bengtson och Magnus Ahlsén. Sven-Inge Arnell omvaldes som ordförande.

Delta i ÖFF Pantkampen 2019

Nu är ÖFF Pantkampen 2019 i full gång! Förra året samlade 36 föreningar in över 400 000 burkar och PET-flaskor. I snitt fick föreningarna in 11 000 kr i pant. Missa inte chansen att göra en insats för ekonomin, engagemanget i föreningen och miljön. Anmäl din förening redan idag.

Planskötarutbildning 28 mars

Östergötlands Fotbollförbund bjuder tillsammans med Indigrow, Skånefrö, Trafik & Fritid och SISU Idrottsutbildarna in till fristående fortbildning för planskötare av naturgräsplaner. Utbildningen genomförs hos Malmslätts AIK den 28 mars.

Årets häftigaste erbjudande - LIRA BLÅGULT!

Nu kan föreningar anmäla sig till att arrangera Fotbollsskolan 2019

När du tar på dig den blågula tröjan axlar du också våra värderingar.
Spelar du i blågult älskar du fotboll och gemenskapen den medför.
I blågult respekterar vi alla människor.
Blågula spelare stöttar, tröstar och hjälper varandra.
Att spela blågul fotboll är kul och förenar, även om vi spelar i olika lag.
I blågult kan man bli bäst i världen eller skaffa världens bästa vänner.
I blågult är alla välkomna.
Det är det vi står för.

Antalet spelare ökar i länet

2018 blev ett fotbollsår med både plus och minus för ÖFF. På pluskontot kan vi konstatera att bl a antalet fotbollsspelare i Östergötland ökade under 2018 från 18.130 till 18.606.

Sonstorps IK vann ÖFF:s Pantkamp 2018

När alla burkar och flaskor var räknade visade det sig att Sonstorps IK stod som slutsegrare i ÖFF Pantkamp 2018 med över 57 000 insamlade artiklar. Nu väntar en rolig landskampsresa till Friends Arena och matchen Sverige – Rumänien den 23 mars i EM-kvalet. Tack alla deltagande föreningar för en stark pantinsats.

Årets flickjunior 2018

Årets flickjunior i Östergötland 2018: Sofia Hjern, Lindö FF

Priset till årets flickjunior i Östergötland tilldelas Sofia Hjern. Sofia är en spelare som alltid strävar efter att bli bättre. Hon har en ödmjukhet inför lärandet som gör att hon ständigt klarar av att ta nya stora steg framåt i sin utveckling. Sofia är en spelare som leder med sina aktioner,sitt hårda jobb och sina ambitioner. Sofia är spelaren som motiverar och inspirerar både den ungre generationen och sina lagkamrater. Hennes energi och kärleken till fotboll smittar av sig så varje spelare i Sofias närhet kan utvecklas tillsammans med henne. Sofia har under året lyckats behålla en plats i flicklandslaget (F02) där hon har representerat både Sverige och sig själv på ett enastående sätt som vi alla kan vara stolta över.

Fotbollskommittén

Ötsrgötlands Fotbollförbund

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter