Riktlinjer kring Corona - Östergötland

Uppdaterad 20-04-28 klockan 13.00

Vi bevakar de uppdateringar som sker under presskonferensen fredag 29 maj och arbetar därefter på att uppdatera våra riktlinjer senast onsdag 3 juni. Tillsvidare gäller nedanstående.

Här kan du läsa vad som gäller för fotbollen på alla våra nivåer.

Östergötlands FF inför korttidsarbete

Konsekvenserna av coronautbrottet är omfattande och påverkar oss alla - fotbollen är inget undantag. För att ta ett långsiktigt ansvar för verksamheten har styrelsen för Östergötlands Fotbollförbund beslutat att korttidsarbete kommer att införas på förbundet från och med 14 april.

ÖFF inrättar Föreningsakuten

Östergötlands Fotbollförbund inrättar FÖRENINGSAKUTEN för att hjälpa och försöka rädda Östgötafotbollens föreningar och deras verksamhet. Läs mer om vilka åtgärder ÖFF tar för att underlätta ekonomin för föreningarna och dämpa effekterna av Corona.

Ökad risk för matchfixing i de lägre divisionerna

Mot bakgrund av det rådande läget i världen, och det vakuum inom elitidrotten som det har medfört, ser vi för närvarande ett väldigt stort intresse hos en mängd spelbolag världen över att erbjuda spel på våra svenska träningsmatcher.

Vanliga frågor och svar

Här hittar du vanliga frågor och svar kring vad som gäller kring fotbollen nu när vi anpassar oss efter de riktlinjer som finns gällande Coronaviruset


Players Arena - nytt utbildningsmaterial

Hur vill ni spela? Vet dina spelare hur ni vill spela? Kan spelarna få vara med och påverka hur ni spelar? Med Players Arena kan du som tränare tillsammans med dina spelare besvara dessa frågor.


INSTÄLLD- Plan & anläggningsutbildning

Den planerade utbildningsdagen på temat "Anläggning och planskötsel" den 17 april ställs in pga Corona-viruset. Utbildningen är planerad att genomföras till hösten om förutsättningar finns för det. Vi återkommer med information.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter