Plaketter 8-12 år

Beställning av plaketter för 2018

Föreningar har nu möjlighet att till ett subventionerat pris beställa ÖFF:s plakett till ungdomslagen som spelar utan resultatuppföljning 12 år och yngre eller i sammandrag för 8 och 9-åringar.
De föreningar som önskar beställa dessa plaketter ska göra det absolut senast 12 augusti 2018 på detta formulär. Kostnaden är 10:- per plakett.

Är Era spelare anmälda?

Östgötalägren är en uppskattad tradition inom östgötafotbollen som gett glädje till fotbollsspelare under 40 år! Inför 2018 tar ÖFF en rad nya grepp för att bredda och utveckla lägerverksamheten i samklang med utvecklingen inom svensk fotboll. Se lägerinbjudan enlig nedan.

Futsal 2018/2019

Redan nu är det dags att anmäla ert damlag till Regionala Futsalligan 2018/2019.
Mer information.
Futsal DM för ungdomar 15-17 år genomförs säsongen 2018/2019 via gruppspel/seriespel under november och december för att avgöras i ett finalspel i början av januari. De båda finallagen i 15 och 17 års klasserna är kvalificerade för Futsal SM 2019. Mer information och inbjudan kommer snart!

ÅFF-spelare fick mottaga pris

ÖFF:s styrelseledamot Anette Hörström Johansson och ÖFF:s spelarutbildare Stefan Strandberg delar här ut priset "Årets pojkspelare 2017" till Adrian Pettersson från ÅFF, inför matchen mot Mjällby den 5 maj på Kopparvallen.

En viktig fråga för oss vuxna

Hur kan vi ledare och föräldrar "på bästa sätt" hjälpa och stötta våra barn till ett livslångt idrottande? En fråga som här kommer att besvaras av experten Peter Brusvik som numera är doktorand vid Umeå universitet och forskar på avsluts- och fortsättningsprocesser inom svensk fotboll.

Ang nya nationella spelformer

Här nedan finner du svar på de vanligaste frågorna som ÖFF fått under våren gällande de nya nationella spelformerna.

Årets häftigaste erbjudande

Drömmen om att få spela i blågult behöver inte vara längre bort än närmaste sommar. Anmäl din förening som arrangör av Landslagets Fotbollsskola 2018 och låta fler upptäcka hur kul det är med fotboll! Kanske är det morgondagens hjältar som inspireras just hos er?

David prisades inför IFK-Sirius

ÖFF:s Domarcoach Benny Pettersson och Länsförsäkringar Östgötas Jimmy Nilsson delar här tillsammans ut förebildspriset för "Respekt i Fotboll" till "årets Domare 2017" David Almgren från Mjölby FDK, i samband med matchen IFK-Sirius.

Finalklart efter galet drama

Östergötland mot Stockholm om en finalplats i Cup Kommunal. Det blev en match som innehöll det mesta i solgasset ute i Lindö. Efter en mållös första halvlek exploderade semifinalen på konstgräset.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter