Nu flyttar vi

Den 1 mars flyttar vi från Vidingsjö motionscentrum till helt nybyggda lokaler i Linköping Arena.

Serieindelningen är nu fastställd

ÖFF har tillsammans med 60 närvarande föreningar på sitt Representantskapsmöte den 22 februari på Valla FHSK, nu fastställt årets seniorserier .

Idrottslyftet

Idrotten får varje år statliga pengar som ska utveckla idrotten. Östergötlands fotbollsklubbar kan ansöka om Idrottslyft ifrån Östergötlands Fotbollförbund, Östergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.

Regelgenomgång inför säsongen 2017

Idag genomförde Freddy Engström, ÖFF-DK, en genomgång och regeländringar och fokuspunkter inför 2017 med IFK Norrköpings herrallsvenska trupp på Östgötaporten.

Topp 5 i Pantkampen 2017

ÖFF:s Pantkamp 2017 i samarbete med Pantamera har sparkat igång. Det är enkelt, smidigt att samla in pant och gynnar engagemanget, ekonomin och miljön. Läs om hur vinnarföreningen Igelfors IF gjorde för att samla in över 25 000 kr förra året.

Utvisning i träningsmatcher

Under ett antal säsonger har lagen kunnat komma överens om att sätta in en avbytare och fortsätta spela 11 mot 11 vid målchans- eller lindrig utvisning vid träningsmatcher. Detta är inte längre möjligt.

Fortsatt samarbete med Ravelli

Östergötlands Fotbollförbund och Ravelli AB fortsätter samarbetet under 2017. Ravelli har ett koncept för att stärka klubb- och lagkassan. Nu har alla lag som registrerar sig chansen att vinna platser på en fotbollsresa till Portugal.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter